Meral Akşener seçim kampanyasına start veriyor

Meral Akşener seçim kampanyasına start veriyor

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi kampanyasının tanıtımını yarın Ankara’da yapacak.

İYİ Parti, 24 Haziran seçim kampanyasının tanıtımını yarın Ankara’da yapacak. Startı İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı, Genel Başkan Meral Akşener verecek. Partinin kuruluşundan bu yana 70 ile giden Akşener, toplantıda seçim vaatlerini anlatacak.

YARIN STARTI VERİYOR
Toplantıya ilişkin yapılan duyuruda, “14 Mayıs’ta İYİ bir Türkiye için yola çıkıyoruz” sloganı kullanıldı. Öte yandan “Büyük Çerkes Sürgünü ve Soykırımı” anma etkinlikleri dolayısıyla Kafkas Dernekleri Federasyonu’na mesaj gönderen Akşener, “Çerkes kültürü ve Çerkes dilinin Anadolu’nun zenginliklerinden biri olarak korunması ve geliştirilmesi gerektiğini, bu zenginliğin kaybolmaması için devletin birinci derecede sorumluluğu olduğunu ve bunun için gerekeni yapacağımı bilmenizi isterim” dedi.
 

Türkiye İnisiyatif Hareketi Başkanı Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'ye katıldı. Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne gelerek Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü.

İYİ PARTİ'YE YENİ İSİMLER KATILIYOR
Öte yandan 24 Haziran'da yapılacak seçimlere çok az bir süre kaldı. İYİ Parti'ye ise yeni isimler katılmaya devam ediyor. Nizam-ı Alem Ocakları eski genel başkanlarından, Türkiye İnisiyatif Hareketi Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'ye katıldı. Ağıralioğlu İYİ Parti Genel merkez binasına gelerek Meral Akşener ile görüştü.

BBP GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY OLMUŞTU
Yavuz Ağıralioğlu, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinden sonraki süreçte BBP Genel Başkan adayı olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler