Meral Akşener'e Sivas'ta sözlü saldırı

Meral Akşener'e Sivas'ta sözlü saldırı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Sivas’ın Zara ilçesinde bir kişi sözlü saldırıda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Sivas’ta esnaf ziyareti sırasında sözlü saldırı düzenlendi.

Sivas’ın Zara ilçesinde bulunan Akşener'e istifa çağrısında bulunuldu. Akşener ise “Sen istiyorsan istifa ederim” şeklinde yanıt verdi. Ardından bölgede bulunan kalabalık tarafından Akşener'e "Sen FETÖ'cüsün" denildi.

Akşener'e sözlü saldırının ardından polis kalabalığa müdahale etti.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, provokasyon girişimine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Poyraz, "Şehirlere yerleştirilmiş provokatörlerin beyhude çabalarını ibretle izliyoruz. Yahu korkmayın! Daha seçimlere var. Şimdiden bu oyunları yaparsanız seçimlerde ne yapacaksınız? Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener geldikçe siz gidiyorsunuz mesele bu kadar basit." ifadesini kullandı.

SALDIRIYA TEPKİLER

CHP'li Aylin Nazlıaka, “Bu saldırının sorumlusu tek adam rejimidir!?Millet İttifakı olarak sokaklarda olmaya devam edeceğiz. İlk seçimlerden sonra da halkın iktidarını kuracağız. Geçmiş olsun Sayın Meral Akşener” ifadesini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat da, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e Sivas'ta yapılan provokatif saldırıyı kınıyorum” açıklamasını yaptı.

ERDOĞAN "DAHA NELER GÖRECEKSİN" DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Meral Akşener'in Rize ziyaretinde sözlü saldırıya uğramasının ardından "Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler