Merkez Bayındır Köyü Futbol Turnuvası tamamlandı

Merkez Bayındır Köyü Futbol Turnuvası tamamlandı

Turnuvanın şampiyonu Bayındır köyü takımı oldu.

Pursaklar Belediyesi halı saha tesislerinde iki aydır devam eden Geleneksel Çankırı Merkez Bayındır Köyü Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in de izlediği çekişmeli final maçları sonrası turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Turnuva şampiyonu olan ve Pursaklar’da yaşayan Bayındır köylü oyuncular, kupalarını ve madalyalarını Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in elinden aldı. Futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Selçuk Çetin, turnuvayı düzenleyen Merkez Bayındır Köyü Derneği yönetimine teşekkür etti. Başkan Çetin, “Böyle sportif faaliyetler, hemşerilerimizin kardeşlik, dostluk ve tatlı bir rekabetle bir araya gelmesini sağlıyor. Bu yüzden imkânımız dâhilinde, hemşerilerimizin bir araya geldiği böyle sportif faaliyetlere elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Ankara’daki tek Çankırılı belediye başkanı Selçuk Çetin’le gurur duyduklarını ifade eden Dernek başkanı Necati Başaran, “226 dernek üyemizin, 146 tanesi Pursaklar merkezde, 50 tanesi de Saray’da ikamet ediyor. Kısacası iki yüze yakın üyemiz Pursaklar’da yaşıyor. Pursaklar’da yaşayan Bayındır köylüler olarak, turnuvamıza katılımından dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler