Mersin'de kadın cinayeti: Barışma isteğini reddeden eski nişanlısını öldürdü

Mersin'de kadın cinayeti: Barışma isteğini reddeden eski nişanlısını öldürdü

Toroslar ilçesinde, eski nişanlısıyla barışmak yanına giden şahıs, reddedilince tabancasıyla ateş etti. Vurulan genç kadın ise müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kadın cinayetleri üzücü bir şekilde devam ederken, son cinayet haberi Mersin'den geldi. Bugün sabah saatlerinde Toroslar ilçesi, Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde Barış Can Uçuk (24) işe gitmek için evden çıkan eski nişanlısı Raziye Oskay'ın (25) yolunu kesti.

Tabancasını çeken Uçuk, Raziye Oskay'a peşpeşe 6 el ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Oskay, kanlar içinde yere yığıldı. Silahlı saldırıda ağır yaralanan Raziye Oskay, ambulansla kaldırıldığı Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

'BARIŞMAK İÇİN GİTTİM' İDDİASI

Barış Can Uçuk ise polis ekipleri tarafından suç aleti silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet zanlısı emniyete verdiği ilk ifadesinde ise olay yerine eski nişanlısıyla barışmak için gittiğini söyledi. Yaşanan cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler