Mersin'de yaşanan kazada kız öldü, anne ağır yaralı

Mersin'de yaşanan kazada kız öldü, anne ağır yaralı

Mersin'de dün akşam saatlerinde yaşanan trafik kazası anneyle kızını ayırdı. Yolun karşısına geçmek isteyen Ayşe Yıldırım ile annesi Musavat Yıldırım'a özel halk otobüsü çarptı. Ayşe Yıldırım olay yerinde hayatını kaybederken annesi yoğun bakıma alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, seyir halinde ilerleyen Yusuf K. idaresindeki halk otobüsü kazaya karıştı.

Yolun karşısına geçmek isteyen 53 yaşındaki Musavat ve 33 yaşındaki kızı Ayşe Yıldırım'a otobüs çarptı. Kaza sonrası yapılan ihbarla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin yaptığı kontrolde araç altında sıkışan Ayşe Yıldırım'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Anne Musavat Yıldırım ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yıldırım'ın durumunun ağır olduğu öğrenilirken sürücü de polis ekiplerince gözaltına alındı.

OTOBÜSÜ TAŞLADILAR

Anne- kızı ayıran kaza sonrası bölgede toplanan kalabalık, taşlarla otobüse saldırdı. Polis ekiplerinin müdahalesi ile öfkeli kalabalık dağıtılırken, halk otobüsünün sürücüsü Yusuf K. ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından sürdürülüyor.

musavat-ayse-yildirim-mersin-kaza-resim-055.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler