Mesut Koç: Muhtarlar demokrasimizin teminatıdır

Mesut Koç: Muhtarlar demokrasimizin teminatıdır

AK Parti milletvekili aday adayı Mesut Koç gün içerisinde mahalle muhtarlarını ziyaret ederek onların dilek ve temennilerini dinledi.

AK Parti Çankırı milletvekili aday adaylarından genç işadamı Mesut Koç, temayül ve Genel Merkez'de yapılan mülakat sonrası siyasi çalışmalarının bugünkü turuna AK Parti İl eski başkanlarından Mustafa Selci de eşlik etti. 

Abdülhalik Renda Mahallesi muhtarı Ömer Uğur Sezgin, Kırkevler Mahallesi muhtarı Lokman Arslan, Mimar Sinan Mahallesi muhtarı Bayram Ergan ve Karatekin Mahallesi muhtarı Salim Koçer ile samimi ortamda geçen konuşmalarda çocukluğundan beri tanıdıkları Mesut Koç'un içinde bulunduğu yarışta başarılı olması temennisinde bulundular.

Her üç mahalle muhtarı da ikili görüşmelerde "AK Parti'nin Çankırı milletvekilliği listesinde kim olur ise olsun bu memleketin sorunlarının bilen birisi ve çözüme gidecek irade sahibi isim olmasını" istediklerini belirtti.

Her geçen gün göç veren Çankırı'nın bir an önce içinde bulunduğu girdaptan çıkarak derlenip toparlanmasının gerekliliğine işaret edilerek AK Parti milletvekili aday adayı Mesut Koç'a Yukarı Çarşı esnafının sıkıntılarını ve dertlerini anlatılar. Muhtarlar Mesut Koç'un Çankırı ve ülke siyasetinde yer almasının gerekliliğine işaret ederek "Allah yolunuzu açık etsin" dileklerinde bulundular.  Mesut Koç da kendisine gösterilen ilgiden ve güzel temennilerden dolayı hemşerilerine teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

'SİZLERE HİÇBİR ZAMAN SIRTIMI DÖNMEYECEĞİM'
"Cenabı Hak bize bu görevi nasip eder ise içinizden gelmiş bir kardeşiniz olarak bütün sorunlarınıza eğileceğim. Herkes gibi, 'hizmet için buradayım' demeyeceğim. Siyasetçi zaten hizmet için ortaya çıkan kişidir. Ben sizin sözcünüz, temsilciniz, vekiliniz olmaya adayım. Beni buna layık ve ehil görürseniz sizinle birlikte sorunlarınızı çözmeyi, daha yaşanabilir bir hayatı mümkün kılacak projeleri hayata geçirmeyi vaadediyorum. Bazı gerçeklere gücümüz yetmeyebilir, hepinizin ve hepimizin sorunları çözülmeyebilir ama benim sözüm benim taahhüdüm size sırt dönmemek ve emanetinizi aldıktan sonra sizden aldığım güç ve yetkiyle size dönüp böbürlenmeyeceğim. Yani gücünüzü, iktidarınızı, emanetinizi, vekâletinizi size karşı değil sizin için ve sizin istediğiniz şekilde kullanacağıma söz veriyorum. Unutulmasın ki siz muhtarlarımız işleyen demokrasimizin teminatısınız." 

AK Parti Çankırı milletvekili aday adayı Mesut Koç, Buğdaypazarı Mahallesi Muhtarı Ahmet Hüseyin Karsavuran ile birlikte.mesutkoc-bugdaypazari-resim-03.jpg

mesutkoc-muhtar-cankiri-resim-03-001.jpg

Milletvekili aday adayı Mesut Koç Karatekin Mahallesi muhtarı Salim Koçer ile birlikte...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler