Meteoroolji'den uyarı: Yağışlar günlerce sürecek

Meteoroolji'den uyarı: Yağışlar günlerce sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre Türkiye'nin batı kesimleri günlerce yağış altında olacak. Hava sıcaklıklarında birkaç derecelik yükseliş görülecek.

METEOROLOJİ'nin yayınladığı hava durumu tahminlerine göre yurdun önemli bir kısmını yağışlı günler bekliyor. Marmara ve Ege Bölgesi’nin tamamı İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi’nin büyük bir kısmında yağmur günlerce aralıklarla sürecek. Pazartesi günü yağışlar ülkenin büyük kısmına yayılacak.

YER YER KUVVETLENECEK

Yapılan en son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz (Isparta hariç) ile Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Ege kıyıları ile Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor.

ÇANKIRI'DA YARINDAN SONRA YAĞIŞLAR GELİYOR

Bugün ve ondan sonraki 4 güne baktığımızda Çankırı'da bugün yağış beklenmiyor. Ancak 9 Aralık itibariyle 4 gün aralıklı yağış alacak olan bölgede hava sıcaklığı en düşük -1°C, en yüksek 15°C olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler