Metin Memiş, MHP'den Çankırı milletvekili aday adayı

Metin Memiş, MHP'den Çankırı milletvekili aday adayı

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem TBMM Milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığı müracaatları siyasi partilerde tüm hızıyla devam ediyor...

ÇEVRE Şehircilik ve İklim Değişikli İl Müdürlüğü'ndeki görevinden istifa eden Metin Memiş, bugün MHP Genel Merkezi'nde milletvekili aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Uzun yıllar (2004-2013 Haziran arası) Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi olarak hafızalarda kalan Metin Memiş'in aday adaylığı bekleniyordu. Memiş, aday adaylığı ile ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "1978-79 Merkez Ortaokulu 3/D sınıfında öğrenci iken 'Ülkücü Okul Başkanı' olarak sahip olduğu milliyetçi-ülkücü düşüncemi bu günlere kadar bu davanın her basamağında görev alarak en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde oldum. Sahip olduğum bilgi-birikimimi doğduğum, büyüdüğüm, yetiştiğim topraklara TBMM çatısı altında milletvekili olarak hizmet ederek borcumu ödeme düşüncesiyle aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim." dedi.

metin-memis-ankara-mhp-resim-03-001.jpg

BUGÜN ADAY ADAYI OLAN İSİMLER

Öte yandan bugün AK Parti Çankırı İl Başkanlığı'nda avukat Nurhayat Koç Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyesi Ruhi Şeker, İYİ Parti Çankırı İl Başkanlığı'nda ise Betül Ayhan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
127 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler