Metro Turizm mağduru konuştu

Metro Turizm mağduru konuştu

Metro Turizm ile şehirler arası yolculuk yaptığı sırada cinsel saldırıya maruz kalan C.D. BirGün'e konuştu. "Tepki verdiğimde otobüstekiler bana inanmadı" diyen C.D., Metro Turizm patronunun "Paralelciler" çıkışına yanıt verdi.

Yaşanan saldırının ardından kamuoyunda Metro Turizm'e ve muavine yönelik tepkilerin bu tarz saldırıların bir daha yaşanmaması için bir başlangıç olabileceğini söyleyen C.D. BirGün’den Can Uğur’a konuştu. “Toplumda kadınlara yönelik yaratılan baskı ortamı ve kadınlara karşı işlenen suçların cezasız kalması bu yaşadıklarımızı tetikliyor" diyen C.D., “Caydırıcı bir adım atılmadığı için birileri buradan kendilerine pay çıkartıyor” diye konuştu.

‘OTOBÜSTEKİLER BANA İNANMADI’
Olayın yaşandığı sırada otobüste tepkisini dile getirdiği anlarda otobüste bulunan insanların kendisine inanmadıklarını belirten C.D., yaşadıklarının ardından bu şekilde tepkisiz kalınmasına üzüldüğünü belirtti. C.D. bu durumu ise toplumun bütününde hakim kılınmak istenen atmosfere bağladı.

‘PARALELCİLER GÜNDEME GETİRİYOR’ DİYEN
METRO TURİZM PATRONUNUN KIZI ARAMIŞ
Metro turizmin patronu Galip Öztürk'ün, “Olay paralelciler tarafından gündeme getiriliyor” sözlerine de yanıt veren C.D. "Söz konusu şahsın kızı beni aradı ve yaşanan durumun kabul edilemez olduğunu bildirdi. Ardından ise kendisi böyle bir açıklama yaptı. Garip bir durum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler