MHP Çankırı İl Başkanı Çelik'ten Başbakan'a özel dosya!

MHP Çankırı İl Başkanı Çelik'ten Başbakan'a özel dosya!

Başbakan Binali Yıldırım'ın Çankırı ziyaretinde skandal bir gelişme yaşandı. MHP İl Başkanı Hidayet Çelik, Başbakan'a 'kişisel talep' içeren özel bir dosya verdi. Çelik, Sözcü18'e dosya ile ilgili skandalı doğruladı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın 12 Haziran Salı günü Çankırı'da düzenlediği miting sonrasında skandal bir gelişme yaşandı. MHP Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik, tamamen 'kişisel' içerik taşıyan özel bir dosyayı Başbakan Yıldırım'a takdim etti. Dosya ile ilgili olarak Sözcü18'in sorularını yanıtlayan MHP İl Başkanı Çelik, böylesi bir olayın yaşandığını kabul etti.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bir okuyucu ihbarında "MHP İl Başkanı Hidayet Çelik ilimize gelen başbakana oğlunun Eskişehir'de yapacağı 150 yataklı hastane için dosya verdi yardım istedi. İl başkanlığını kendi amaçları için kullanmaktadır. Herhangi bir ülkücü milliyetçinin işi için değil ya da Çankırı için yapılacak bir yatırım talebi olmamıştır." denilen mesaj sonrası konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız MHP İl Başkanı Çelik şunları ifade etti:

"ÜLKÜCÜ BİR ARKADAŞIMIZIN FETÖ'DEN MAĞDUR BİR OĞLU VARDI"
"Sizin de ifade ettiğiniz gibi benim sayın Başbakanımıza bir dosya verdiğim doğrudur. Dosyanın içeriğine gelince; Kendisini yakından tanıdığım Ülkücü bir arkadaşımızın oğlu FETÖ mağduru oldu. Arkadaşımızın oğlunun yaşadığı mağduriyeti ve yaşadıkları süreci içeren belgelerden oluşan bir dosyayı kendisine verdim. Olay tamamen bundan ibaret. Başka bir şey talep etmedim."

BAŞKAN ÇELİK İDDİALARI KABUL ETMEDİ!
MHP İl Başkanı Çelik'in konu ile ilgili yaptığı açıklama sonrası kendisine yöneltilen iddiayı sorduğumuzda ise; "Ben ticari hayatımda sağlık sektörü içerisindeyim. Ancak bu demek değildir ki benim Başbakan'a özel ticari içeriğe mahsus bir dosya verdiğimi içermez! Ayrıca sayın Başbakan'la benim görüşmem çok da anormal değil. Ben şartlar doğurursa sayın Başbakanımızla her daim görüşebilen bir insanım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler