MHP Çankırı Merkez İlçe'ye yeni başkan: Mehmet Fatih Kaya

MHP Çankırı Merkez İlçe'ye yeni başkan: Mehmet Fatih Kaya

Daha önce 27 Ağustos Pazar günü yapılacağı açıklanan MHP Çankırı Merkez İlçe Kongresi bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Kongre Av. Mehmet Fatih Kaya başkanlığında tek listenin oylaması ile tamamlanacak.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Çankırı Merkez İlçe Kongresi, daha önceden açıklandığı tarih olan 27 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecekti. Ancak, kongrede oy kullanacak delege listesinin 15 gün önceden İlçe Seçim Kurulu'na bildirilmemesi nedeniyle kongre 31 Ağustos Perşembe (bugün) güne ertelenmişti.

Başta MHP Çankırı Milletvekili Pelin Yılık ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in katıldığı kongre; Bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongre Av. Mehmet Fatih Kaya'nın başkanlığında 'tek liste'nin oylanmasıyla sonuçlanacak.

MAHMUT DOĞAR DÖNEMİ KAPANIYOR

MHP Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı koltuğunda oturan Mahmut Doğar, görevi Av. Mehmet Fatih Kaya'ya devrediyor.

Mevcut yönetim kurulu listesinde olan Av. Mehmet Fatih Kaya, bugün yapılacak olan seçimle birlikte MHP'nin yeni Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapacak.

fatih-kaya-mhp-merkez-ilce-baskani-cankiri-resim-012.jpg

18 Kişilik yeni MHP Çankırı Merkez İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor:

"Birsin Tolga Albayrak, Sadık Karatosun, Süleyman Yılmaz, Tarık Buğra Gökçe, Baki Çelik, Raşit Çağrı Sarıkaya, ABdullah Pirinç, Mehmet Sarıkaya, Mehmet Demiröz, Hürrem Ünal, Fatih Bahadır Dereli, Tevfik Çalıkoğlu, Hasan Yayılkan, Yasin Özkan, Gökhan Gezer, Murat Demiray, Zafer Astarlıoğlu ve Nurettin Özyılmaz."

mhp-merkez-ilce-kongresi-cankiri-resim-00.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler