MHP Çankırı milletvekili adayı Pelin Yılık 'neden vekil olmalı?' sorusunun cevabını verdi

MHP Çankırı milletvekili adayı Pelin Yılık 'neden vekil olmalı?' sorusunun cevabını verdi

MHP Çankırı 1. sıra milletvekili adayı Dr. Pelin Yılık, "Pelin Yılık neden milletvekili olmalı?" sorusunun yanıtını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla cevapladı.

MHP Çankırı 1. sıra milletvekili adayı Dr. Pelin Yılık, "neden vekil olmak" istediğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıkladı.

"Pelin Yılık neden vekil olmalı?" sorusunun yanıtını MHP milletvekili adayı şöyle yanıtladı:

"Milletvekili olmak istiyorum çünkü ben bir Genel Başkan Yardımcısıyım. Divan Kurulu üyesiyim. Kadın-Aile ve Engellilerden Sorumlu bir Genel Başkan Yardımcısıyım.

Sosyal politikalar benim kendi çalışma alanım. Ben ata toprağım olan Çankırı'da bu birikimimi yansıtarak Çankırı'yı hakettiği yere eriştirmeyi sizlere taahhüt ediyorum. Çankırımız için projelerimizle geliyoruz.

Çankırı'nın kalkınma merkezi haline gelmesi, göç veren değil göç alan, gençlerimizin istikbalini Çankırı'da gördüğü, istihdamın arttığı, Çankırı'nın turizmin merkezi haline geldiği, kısacası Çankırı'nın hakettiği hizmeti aldığı bir Çankırı için inançla ve güvenle yola çıktık. Bu konuda kendimize güvenmesek zaten bu sorumluluğa talip olmazdık."

Ayrıntılar geliyor...

pelin-yilik-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler