MHP Çankırı'da 'aday adayı tanıtım toplantısı' gerçekleşti

MHP Çankırı'da 'aday adayı tanıtım toplantısı' gerçekleşti

MHP Çankırı İl Başkanlığı, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi, 'Çankırı milletvekili aday adayı' olan isimlerden oluşan 'aday tanıtım toplantısı'nı Belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirdi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanlığı, 16 milletvekili aday adayından 12'sini biraraya geldiği 'aday tanıtım' programını Belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanı Ahmet Kurt koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Merkez İlçe ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Ülkü Ocakları Başkanı ile bazı STK Başkanları, Kadın Kolları temsilcileri ile partililerin katıldığı görüldü.

Aday adayı tanıtım toplantısı ile ilgili Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Partimizin düzenlediği aday adayı tanıtım programındayız. 'Herşeyden önce Türkiye' sloganıyla var gücümüzle çalışacağız" dedi.

PELİN YILIK VE KADİR ŞEKERCİ KATILMADI

'Aday adayı tanıtım toplantısı'na; Ahmet Korhan Mastı, Halil İbrahim Becer, İsmail Arslaner, Faruk Usta, Tevfik Rüştü Özgür, Metin Memiş, Mehmet Kaplan, Recep İnan, Hüseyin Atlı, Satılmış Sevli, Mehmet Uludağ ve Samet Gürleyen katılırken, Pelin Yılık ve Kadir Şekerci'nin katılmaması kulislerde farklı algılandı.

ADAY ADAYLARI SÖZ ALARAK KENDİLERİNİ PARTİ TEŞKİLATINA TANITTILAR

Toplantıya katılan MHP Çankırı milletvekili aday adayları, kürsüye çıkarak toplantıya katılan partililere kendilerini tanıttılar. Aday adaylarından bazı isimlerin gereğinden fazla ayrıntıya girerek dinleyicileri sıktığı görülse de, kürsüden yapılan konuşmalar ilgiyle izlendi. Kürsüde en uzun süre kalan isim Metin Memiş olurken, en az kalmayı tercih eden ismin ise iş insanı Mehmet Kaplan olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler