MHP Çankırı'da deprem! MHP'li Belediye Meclis Üyesi Kandeğer istifa etti!

MHP Çankırı'da deprem! MHP'li Belediye Meclis Üyesi Kandeğer istifa etti!

Çankırı Belediye Meclisi'nin MHP'li üyesi Av. Osman Kandeğer, partisinden ve belediye meclis üyeliğinden istifa etti... MHP Genel Merkezi'nin Kandeğer'in istifasını istediği de edinilen bilgiler arasında.

Edinilen son dakika bilgisine göre; Çankırı Belediye Meclisi'nin MHP'li üyesi Av. Osman Kandeğer parti üyeliğinden ve belediye meclis üyeliğinden istifa etti. Sıcak saatlerde gerçekleşen istifa Çankırı'nın siyasi kulislerine 'bomba' gibi düşerken, MHP Genel Merkezi'nin istifada büyük rol oynadığı da edinilen bilgiler arasında.

İSTİFA, BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINDA ORTAYA ÇIKTI

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, bugün saat 19:00'da gerçekleştirileceği açıklanan toplantı yarım saat gecikme ile gerçekleşti. 

Gündemle ilgili belediye meclis üyelerine verilen ilk bilgide 'istifa' yer almazken, toplantı için meclis salonuna giren AKP ve MHP'li belediye meclis üyelerine verilen 'ek gündem' programında 'istifa' oylamasının yeraldığı görüldü.

40 DAKİKA SÜREN TOPLANTI YARINA ERTELENDİ

Yaklaşık 40 dakika süren Belediye Meclis Toplantısı, mevcut gündem maddelerinin görüşülmesinin yarına (18 Mayıs 2021) tarihine bırakılması ile sonuçlandı. 

AV. KANDEĞER'İN GENEL MERKEZ BASKISIYLA
İSTİFA ETTİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Öte yandan MHP'li Belediye Meclis Üyesi Av. Osman Kandeğer'in Twitter'dan yaptığı paylaşımlar nedeniyle MHP Genel Merkezi'nden gelen yoğun baskılar nedeniyle istifa ettirildiği iddiaları siyasi kulislerde ifade ediliyor.

MHP'NİN YENİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
Av. Osman Kandeğer'in istifası ile boşalan koltuğa, MHP yedek listesinden Hayati Çağlar gelecek. 

MHP'DEN İSTİFA EDEN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
AV. OSMAN KANDEĞER'İN TWITTER'DAKİ SON PAYLAŞIMLARI

whatsapp-image-2021-05-17-at-21-54-33.jpeg

whatsapp-image-2021-05-17-at-21-54-33-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler