MHP Çankırı'da İl Başkan adayı ortaya çıktı! Ahmet Kurt

MHP Çankırı'da İl Başkan adayı ortaya çıktı! Ahmet Kurt

8 Kasım Pazar günü yapılacak olan MHP Çankırı İl Kongresi öncesi eğitimci-şair Ahmet Kurt il başkan adayı olarak açıklandı. Ahmet Kurt süreçle ilgili olarak sosyal medyadan yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

 

"Liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emir ve himayelerinde 'İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik, kazanan TÜRKİYE olacak' sloganıyla başlatmış olduğu, MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Gn. Bşk. Yrd. Sn. Semih YALÇIN'ın koordineleriyle gerçekleştirilecek olan 13. Olağan Büyük Kurultay sürecinde;

Çankırı'da MHP bayrağını daha da yükseğe çıkartmaya katkı sağlamak için MHP Çankırı İl Başkanlığına adaylığımı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Teşkilatlarımızın birlik ve beraberliği, dirlik düzenliği bizim ilk önceliğimiz olup davamızın her neferi bizim öz kardeşimizdir. Sonuçta kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır, Çankırı olacaktır.

08 Kasım 2020'de yapılacak il kongremizin vatanımıza, milletimize partimize ve TÜRK dünyasına hayırlar getirmesini Yüce ALLAH'dan niyaz ederim.

Allah utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun."

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
104 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler