MHP Çankırı'da nöbet değişimi

MHP Çankırı'da nöbet değişimi

MHP Çankırı 11. Olağan genel kurulu sonrasında MHP İl Başkanlığına seçilen Çetin Kapdan ve yönetim kurulu görevi teslim aldı.

MHP Çankırı İl Başkanlığında düzenlenen görev teslim törenine kongreye İl başkan adayı olarak giren Hamdi Kahraman ve İsmail Hakkı Esen ile MHP teşkilatları, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ve Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş katıldı.

Görevi teslim eden İl eski Başkanı Yusuf Naci Bayındır, şerefle taşıdığı bayrağı teslim etmenin gururunu yaşadığını ifade ederek, yeni yönetime görevinde başarılar diledi.

Görev süresi boyunca birçok çalışma yapıldığına dikkat çeken Bayındır, partililerinden helallik isterken, göreve seçilen yeni il başkanı Çetin Kapdan’a Türk Bayrağı, MHP Bayrağı ve Kuran-ı Kerim emanet etti.

Görevi ve emanetlerini alan Kapdan, bu emanetlere asla halel getirmeyeceğini ifade ederek, bugüne kadar görev yapan teşkilatları adına eski il başkanı Yusuf Naci Bayındır’a plaket takdim etti.

İl Başkanlığı seçimlerinin demokratik bir zeminde yapıldığını ifade eden Kapdan, kongrede emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları kaydetti:

“Kongrenin başından sonuna her safhasında gösterdiği itina için de İl Başkanımız Yusuf Naci Bayındır beyefendiye teşekkürü borç biliyoruz. Çıktıkları hizmet yarışında sergiledikleri örnek tavır ve beyefendi kişilikleriyle İl başkanı adaylarımız İsmail Hakkı Esen ve Hamdi Kahraman beyefendilerle değerli Yönetim kurulu adaylarına da müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Kongremizin sonucu ne olursa olsun, tüm delegelerimizin ve en başta değerli adaylarımızın bizlere oy verdiğine, el ve gönül birliğiyle MHP İl yönetimine bizleri layık gördüğüne inanıyoruz. Bu inançla çıktığımız yolda herkesin ve her kesimin desteğini alarak muhalefet etmeye değil iktidar olmaya yürümek istiyoruz. Dost ve düşman herkesin ve her kesimin de yolumuzu aydınlatacak ışığın MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin rehberliği olacağını bilmesini diliyoruz. Bizler tüm teşkilatlarımız ve İl Yönetimimizle Sayın Genel Başkanımıza yol arkadaşı olarak, onun ifadesiyle “Ülkücü Hareket’in omurgası Çankırı’da” Milliyetçi Hareket’i yeniden iktidar yapmak istiyoruz. Aksi her durum yolumuzu ve hedefimizi inkar, aksi her iddia, mücadele azmimize atılmış kapkara bir iftira olarak kalacaktır”

Başkan Kapdan, Türkiye’nin sürüklendiği kaos ortamında herkesi MHP çatısı altında toplanmaya, kardeşlik yeminiyle birbirine bağlanmış tüm ülkücüleri de kendilerine el ve omuz vermeye davet etti.

MHP İl başkan adayları Hamdi Kahraman ve İsmail Hakkı Esen de Kapdan’ın her zaman yanında olduklarını ifade ederek, birlik beraberlik içinde çalışacaklarını söylediler.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ise Kapdan ve yönetimine başarılar dileyerek, seçim sonuçlarının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Dumanlı, delegenin iradesiyle göreve getirilen Kapdan’ın görev süresi sonunda kongreyle görevini devredeceğini kaydetti. (Karatekin)

İLK TOPLANTI DÜN GECE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Öte yandan MHP'nin yeni Çankırı İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Çetin Kapdan başkanlığında ilk toplantısını dün akşam gerçekleştirdi. Kapdan toplantı öncesi Sözcü18'e yaptığı kısa değerlendirmede "Bugünden itibaren Çankırı'da siyasetin dengeleri değişmeye yüz tutmuştur. Önümüzdeki süreçde bunun nasıl gerçekleşeceğini hep birlikte yaşayarak göreceğiz" dedi. Kapdan'ın bu sabah Ankara'ya MHP Genel Merkezi'ne giderek bir dizi görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler