MHP Çankırı'da siyaset kazanı fena kaynıyor! Bu mektup çok şeyler söylüyor!

MHP Çankırı'da siyaset kazanı fena kaynıyor! Bu mektup çok şeyler söylüyor!

11 Ekim Cumartesi günü Merkez İlçe Kongresi'ni yapacak olan MHP Çankırı'da parti tabanı adeta cadı kazanı! Sözcü18 Editörü Vedat Beki'ye gelen mektup, kaynayan parti tabanının öfkesini dile getirirken ortaya koyulan tespitler tam anlamıyla 10 numara...

MHP Çankırı parti tabanından Sözcü18 "Editör'e" gelen "Çankırı eriyor" başlıklı o mektup:

"Çankırı Belediye Başkanı Galerici arkadaş başkanlık koltuğuna oturduğu günden bugüne kadar hiçbir icraat yapamamış ve seçim kampanyasındaki vaatlerini yerine getirememiştir. Bunun sonucunda Galerici arkadaş Çankırı halkı ve de özellikle de MHP teşkilatı ile sorun yaşamaktadır. Buna ilave olarak belediye içerisinde de yönetim ile Başkan arasında büyük kopukluklar yaşanmaktadır.

Belediyede doğru düzgün bir ekip kuramayan bunun sonucunda da oturduğu koltuğu Galerici zihniyeti ile yönetmeye kalkışan Galerici arkadaş belediyeyi yönetmekte aciz kalmıştır ki, 80 bin nüfuslu Çankırı’yı yönetmesini kimse hayal etmesin.

İLGİLİ HABER
Vedat Beki'nin kaleminden - Çankırı insanının kırmızı çizgisi - TIKLA

Kadir Şekerci’nin çizgisinde, AKP yönetimi ve vekillerinin kıskacında kalan Galerici; kurmuş olduğu ekibi ile başarısız olmuş ve seçimden önce eleştirmiş olduğu belediyeyi daha da kötüye sürüklemektedir. Belediyede hiçbir otorite kuramamış ve de yardımcılarının gölgesinde kalmıştır.

Galerici'nin kurmuş olduğu ekip ile meclis üyeleri arasında yaşanan karşılıklı çatışmalar meclis üyeleri arasındaki kopukluğa sebep olurken, aynı zamanda meclis üyeleri ile Galerici'nin arası iyiden iyiye açılmıştır. Galerici'nin üzerinde otorite kuran başkan yardımcıları Galerici'nin meclisten siyasi başkan yardımcısı atamasına engel olmuşlardır.

Galerici arkadaş bütün bu başarısızlıklarını sırf görselde bir şeyler yapmak ve başarısızlığını gizlemek bir nebze olsun tepkileri dindirmek ve zaman kazanmak için yazları suyu akmayan kışları sel felaketi korkusu olan Tatlıçay projesini bilinçsizce hayata geçirmiştir. Tatlıçay’dan gelecek olan olası bir sel felaketi konusunda ise fikir sahibi değildir. Bu konuda bilgili ve tecrübeli emekli Devlet Su İşleri Müdürü aynı zamanda MHP meclis üyesi Melih Yaylacı Galerici arkadaşı neden uyarmamıştır? Melih Efendi hiç mi Allah'tan korkmadın?

Makamın ne olduğunu öğrenemeyen Galerici arkadaş taşıdığı makamın ağırlığının farkında değildir. Belediyede etkisiz ve yetkisiz bir müdür konumuna düşmüştür.

Belediyeyi kazanma ümidi olmayan MHP Genel Merkezi'nin göstermelik Belediye Başkan adayı hiçbir bilgi birikim ve donanımı olamayan Galerici arkadaş 2019 seçimlerinde AKP Çankırı İl Teşkilatı'nda gündeme gelen "uçkur" problemi sonucu, başkanlığı kucağında bulmuş olup bunun sarhoşluğundan kurtulamamıştır.

Fırsatı ele geçiren Kadir ŞEKERCİ ise Galerici'yi himayesine alarak Çankırı'da kendi geleceğini inşaa etmek üzere, güdümünde tutabileceği bir teşkilat oluşturma çabasına girmiştir. Böylece MHP Çankırı İl ve İlçe Teşkilat seçimlerinde adaylık yarışına girenlerin üzerilerini tek tek çizmiştir. Galerici'nin kukla olarak önerdiği eski ve teşkilatın kabullenemeyeceği kişiyi Merkez İlçe Başkan adayı olarak belirlediler. Eee birader boş adamsan boş adam çıkarırsın!

Bakalım Kadir Bey ve Galerici'nin oluşturacağı MHP İl Teşkilatında bunların kayığına kim binecek? Bunu kısa zamanda göreceğiz!

Galerici sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla belediyeyi ve düzeni ayakta tutmaya çalışsa da içinde bulunduğu boşlukta çırpınmakta, çırpındıkça da batmaktadır.

Halk da, Galerici de 3,5 yılın geçmesini iple çekmektedir."

VEDAT BEKİ OKUYUCU MEKTUBUNU DEĞERLENDİRİYOR...
MHP Çankırı parti tabanının ağırlıklı sesi olarak yorumlanabilecek olan yukarıdaki mektupla ilgili değerlendirme ve özellikle Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ile Çankırı'da MHP'nin siyasetine Ankara'dan "ayar veren" pozisyonundaki Kadir Şekerci'nin olumlu-olumsuz etkilerini mercek altına alacağımız Vedat Beki'nin "MHP Çankırı'da neler oluyor?" başlıklı yazısı yarın bu sayfalarda...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
108 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler