MHP Çankırı'dan ses geldi: Kol kırılır yen içinde kalır!

MHP Çankırı'dan ses geldi: Kol kırılır yen içinde kalır!

MHP Çankırı eski il başkanı Çetin Kapdan ve 2 partiliye pazar günü gerçekleştirilen menfur saldırı sonrası Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba ile MHP İl Başkanı Hidayet Çelik ortaklaşa yazılı bir açıklama yaptılar. Açıklama şöyle:

"KAMU OYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Geçtiğimiz günlerde Partililerimize yönelik Çankırı'da meydana  gelen müessif olaydan dolayı teşkilat yöneticileri olarak ziyadesiyle üzgünüz. Bu menfur olayın partimizle uzaktan yakından ilişkisi yoktur.

Olayın kimler tarafından gerçekleştirildiğini bilmiyoruz  hadiseyi araştırmak ve öğrenmek üzere  eski milletvekilimiz Ahmet Bukan ile parti  genel merkezimizi ve genel merkez teşkilat başkanını ziyaret ettiğimizde onların da olaydan haberdar olmadıklarını öğrendik. Bu müessif olayın asıl ve gerçek sebebinin ne olduğunu  yönetim olarak araştırdığımızı özellikle belirtmek istiyoruz.

Çankırı'da muhalif MHP'lilere çirkin saldırı - TIKLA

Türkiye'nin milli birlik ve kardeşliğe en fazla ihtiyacının olduğu bu günlerde camiamız mensuplarının; birbirlerine karşı olması gereken saygınlığına halel getirmekten, mesnetsiz iddialarla birbirimizi zan altında bırakmaktan mensuplarımızı ve partimizi yıpratacak şekilde, içeride tefrike, ayrışmaya, fitne ve fesada meydan vermekten sakınmalarını özellikle istirham ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz adına bütün arkadaşlarımızı her konuda konuşma ve yorumlarında daha dikkatli, yapıcı, birleştirici, suizandan uzak bütünleştirici ülküdaşlık hukukumuzu kuvvetlendirici söz ve davranışlarda bulunmaya davet ediyoruz.

Bu hususun zaruret ve önemine dikkat çekerken durumun hassasiyetini siz değerli basınımız arayıcılığıyla kamu oyuna ve partililerimize saygıyla duyuruyoruz.

Yaşanan üzüntülerin '''Kol kırılır yen içinde kalır' düsturu ile sükunet ve sağduyu kapsamında başka yeni yanlışlıklara meydan vermeden camiamız içinde telafi edileceğine inanıyor, hepinize ve partimizin mensuplarına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler