MHP Çankırı'nın milletvekili adayları Pelin Yılık ve İsmail Arslaner

MHP Çankırı'nın milletvekili adayları Pelin Yılık ve İsmail Arslaner

14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çankırı milletvekili adayları 1. sıra Pelin Yılık, 2. sıra İsmail Arslaner olarak açıklandı.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri için aday listelerinin 9 Nisan Pazar günü saat 17:00'de YSK'ya teslimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'de aday listeleri bu gece saat 22:00 itibariyle yayımlandı.

Açıklanan listeye göre Çankırı'nın milletvekili adayları MHP Genel Başkan Yardımcılarından Dr. Pelin Yılık ilk sırada yer alırken, 2'nci sıra adayı İsmail Arslaner oldu.

İSMAİL ARSLANER: BENİM İÇİN BÜYÜK SÜRPRİZ OLDU

MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan 'kesin aday listeleri'nden sonra Çankırı'da 2. sırada kendi ismiyle karşılaşan iş insanı İsmail Arslaner, Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Aday adayları arasında en genç isim bendim. Listede kendi ismimi görünce şaşırdım. Benim için büyük sürpriz oldu! Aday adayları arasında benden daha deneyimli daha tecrübeli isimler varken Genel Merkez'in şahsıma listede yer vermesi benim için büyük onur. Ben de bana güvenenleri mahcup etmeme adına elimden ne geliyorsa partim için ortaya koyacağım." dedi.

İSMAİL ARSLANER KİMDİR?

1981 Çankırı doğumlu. Lise mezunu. İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Yakınkent Organize Sanayi'nde faaliyette bulunan Japon sermayeli Sumitomo Lastik'in inşaat işlerini sürdürmekte. Arslaner mevcut MHP İl Yönetim Kurulu üyesiyken görevinden istifa ederek 'milletvekili aday adayı' olmuştu. Babası Abdulkadir Arslaner, Ahmet Bukan'ın Çankırı belediye başkanlığı döneminde MHP'den belediye meclis üyesi olarak görev yaptı.

pelin-yilik-mhp-resim-04.jpg
MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, MYK üyesi, Dr. Pelin Yılık Çankırı 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklandı.

ismail-arslaner-resim-05.jpg
MHP Çankırı milletvekili kesin aday listesinde 2. sırada İsmail Arslaner yeraldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
131 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler