MHP Çankırı'ya yeni başkan!

MHP Çankırı'ya yeni başkan!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan Çankırı İl ve Merkez İlçe başkanlıklarına atamalar yapıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde görevden aldığı Çankırı teşkilatı yenilendi. Çetin Kapdan'dan boşalan il başkanlığı koltuğuna MHP İl Genel Meclis Üyesi Hidayet Çelik, Vahit Öztürk'ten boşalan Merkez İlçe Başkanlığı koltuğuna da Ülkü Ocağı İl eski Başkanı Bahadır Akbaba atandı.

Çelik ve Akbaba, MHP Lideri Bahçeli'den aldıkları yetki belgeleri ile resmi olarak görevlerine başladı.

Öte yandan, Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı görevinde de değişikliğe gidildi. Yaklaşık bir yıldır Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Ali Serhat Kalaycı görevi Ömer Güngör'e devretti.

GÖREVDEN ALINANLAR CUMA GÜNÜ
YEMEKTE BULUŞUYOR
Öte yandan, MHP Genel Merkezi tarafından kapatılan İl Başkanlığı ile görevi sona eren Çetin Kapdan ile Merkez İlçe Başkanı Vahit Öztürk'ün ortak organizasyonu ile düzenlenen yemek, Cuma günü muhalif kanadı biraraya getirecek.

Edinilen bilgilere göre, yemekte Çankırı'nın ilçelerinde halen görevde bulunan muhalif kanada ait isimlerin görevlerine devam edip etmemesi yönünde karar çıkması bekleniyor.

cankiri-mhp-yeni-baskan-resim-07.jpg

HİDAYET ÇELİK: SU AKAR YOLUNU BULUR
İl Başkanlığı görevine geldikten sonra Sözcü18.com genel yayın yönetmeni Vedat Beki'ye konuşan Hidayet Çelik "Ben Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın emrindeyim. Partimin içinde bulunduğu durumdan daha iyiye gitmesi için, ülkücü olarak şahsıma tevdi edilen görevi en güzel şekilde yerine getirmek için buradayım. Partimiz sancılı bir dönemden geçmekte. Lakin, ben yaşadığımız sorunların bir şekilde partimiz lehine sonuçlanacağını düşünüyor ve 'su akar yolunu bulur' diyorum." dedi.

İLÇE TEŞKİLATLARI GÖREVLERİNİN BAŞINDA
Çiçeği burnunda MHP Çankırı İl Başkanı Çelik bir başka soru üzerine "İlçe teşkilatlarımız ile ilgili herhangi bir görevden alma şu an için gerçekleşmedi. İlçe başkanlarım görevlerinin başında. Ben de il başkanı olarak kendileriyle çalışma arzusundayım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler