MHP İl Başkanından ilk açıklama Sözcü18e

MHP İl Başkanından ilk açıklama Sözcü18'e

Başkan Acıbunar'dan ilk açıklama Sözcü18'e.

MHP'de Çankırı İl Başkanlığı görevine getirilen Ali Acıbunar ilk demecini Sözcü18'e verdi. Acıbunar "Bekir Satılmışoğlu dahil hep birlikte MHP'nin bayrağını layık olduğu yere taşımak için ter akıtacağız" dedi.

İl Başkanı Bekir Satılmışoğlu'nun görevden alınması, Merkez İlçe Başkanı Aydın Akbaş'ın istifaları ile oldukça sancılı bir dönem geçiren MHP Çankırı teşkilatında, genel merkez tarafından İl Başkanı olarak görevlendirilen Ali Acıbunar, oluşturacağı yeni yönetimle ilgili görüşmelerin devam ettiğini bildirirken, ilerisi için umutlu konuştu. Yeni İl Başkanı Acıbunar Sözcü18'e şunları söyledi:

GURURLU VE DE MUTLUYUM
"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından dün akşam Çankırı İl Başkanı olarak görevlendirildim. 40 yılı aşkın bir süredir çeşitli kademelerinde mücadele verdiğim partim tarafından il başkanı olarak görevlendirilmiş olmam beni fazlasıyla mutlu etti. Verilen görev beni büyük bir heyecanla kabul ettim. Her ülkücü için böylesi bir görev gurur vericidir ve ben de bu gururu yaşadım.

İl ve Merkez ilçe yönetiminde beraber çalışacağımız milliyetçi ülkücü arkadaşlarımızı henüz tespit etmedim. Bu konudaki görüşmelerim halen devam etmekte. Sanıyorum bayram tatili ile birlikte bu liste hazırlanmış olur. Bütün hedefim bu davaya gönül vermiş, bin yıldır süren birlik ve beraberliğin bozulmaması yolunda mücadele veren, ülkesini ve vatanını seven arkadaşlarımızla birlikte MHP'nin bayrağını layık olduğu yere taşıma yolunda ter akıtacağız."

BEKİR SATILMIŞOĞLU VE ARKADAŞLARI İLE BERABERİZ
İl Başkanı Bekir Satılmışoğlu'nun görevden alınması ve sonrasında kamuoyuna yansıyan "Başarısızdı, o yüzden görevden alındı, yorumlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorumuzu ise yeni Başkan Acıbunar şöyle yanıtladı:

"Bekir bey 4 yılı aşkın süredir bizlerin başkanıydı. Her birimizin sevgiyle ve saygıyla karşıladığı bir arkadaşımızdı. Kendisi ve onun ekip arkadaşları ile bugün de beraberiz. Bizim için eski ve yeni yok. Bizler bu davaya gönül vermiş insanımızla kardeşlik içerisinde gönül verdiğimiz davayı muzaffer kılma adına kolkola birlikte yürüyeceğiz."

MHP İl Başkanı Acıbunar, sözlerini "Bu vesile ile sizlerin ve okuyucularınızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bayramın birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını dilerim" şeklinde tamamladı.

MHP İL BAŞKANI ACIBUNAR'IN BAYRAM MESAJI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
ÇANKIRI İL BAŞKANLIĞI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizce 13.11.2010 tarihi itibariyle şahsım Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak görevlendirilmiştir.

40 yıllık siyasi geçmişiyle her zaman gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilkelerine bağlı olarak görev yapan büyüklerimizin bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak, Genel Merkezimizin hedeflediği tek başına iktidar yolunda, büyük Türk Milletinin layık olduğu yere gelmesi için yeni bir heyecan, azim ve kararlılıkla birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız.

1000 yıllık kardeşliğimizin devamı, ülkemizin huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması için vatanımızı ve milletimizi seven, ezanların dinmesini, bayrağımızın inmesini istemeyen her vatandaşımızı 3 hilalli bayrağımız altında kucaklaşmaya ve bu uğurda hizmet etmeye davet ediyorum.

Bu vesileyle Türk-İslâm âleminin ve tüm hemşerilerimizle yüce Türk Milletinin mübarek Kurban Bayramlarını kutluyor, Cenab-ı Allah’tan nice bayramlara huzurlu ve kardeşliğimizi perçinleyici vesilelerle ulaşmayı niyaz ediyor, saygılar sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler