MHP Kızılırmak'ta cezalandıracağı başkanı yeniden seçerek ödüllendirdi!

MHP Kızılırmak'ta cezalandıracağı başkanı yeniden seçerek ödüllendirdi!

MHP Çankırı teşkilatlarında ilçe kongreleri Cumartesi Korgun ve Ilgaz, Pazar günü de Kurşunlu ve Kızılırmak ile start aldı. MHP'nin Kızılırmak ilçe kongresi parti tabanında çok konuşulacak. Neden mi? Ayrıntılar haberimizde...

MHP Çankırı'da ilçe kongreleri takvimi geride bıraktığımız cumartesi günü start aldı. MHP Çankırı İl Başkanı Hasan Çakır'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle katılamadığı ilçe kongrelerinde; Ilgaz'da Mürsel Çelik, Korgun'da Serhat Kürşat ilçe başkanı seçildi. Pazar günü gerçekleştirilen Kurşunlu ilçe kongresinden Turan Oran ve Kızılırmak ilçe kongresinden de Bekir Ateş ilçe başkanı olarak çıktılar.

MHP'DE EN İLGİNÇ SONUÇ KIZILIRMAK'TA GERÇEKLEŞTİ!

31 MART 2019 YEREL SEÇİMLERİNDE SANDIK KURULU LİSTELERİNİ
İLÇE SEÇİM KURULU'NA TESLİM ETMEYEN İLÇE BAŞKANI BEKİR ATEŞ
"ÖDÜL" OLARAK YENİDEN İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Pazar günü yapılan Kızılırmak ilçe kongresine 'tek aday' olarak giren Bekir Ateş, 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimler öncesi, MHP'nin sandık kurulu isim listelerini ilçe seçim kuruluna teslim etmeyerek, partisinin sandıklardaki güvenliğini sağlayamadı.

Böylesi bir icraatle birlikte Kızılırmak'da 31 Mart 2019 yerel seçimlerine giren MHP, partiye üye olmayan (!) Belediye Başkan adayı Bahattin Güler'le seçimi kazanan AKP'li aday Bayar Soysal'ın aldığı 764 oyuna karşılık 714 oy alarak yarışı kaybetti!

PARTİ TABANINDA "BAYAR'A SEÇİM KAZANDIRAN BAŞKAN" OLARAK
BİLİNEN BEKİR ATEŞ GENEL MERKEZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ!

bekir-ates-cankiri-mhp-kizilirmak-ilce-baskani-resim-0121.jpg
MHP'de parti tabanınca "Kızılırmak'da seçimin kaybedilmesinin birinci nedeni olarak" görülen Bekir Ateş, Balgat yönetimi tarafından pazar günü yapılan ilçe kongresine "tek aday" olarak girdi ve kongreden "Başkan" olarak çıktı.

Bekir Ateş'in kazandığı listede; Yüksel Eser, Bayram Doğan, Mehmet Köleş, İdris Güneş, Ali Karaca, Ali Güneş, Selahattin Kaytan, Yusuf Akyol, Selaaddin Alkaş, Mehmet Civelek, Abdullah Akça, Ergül Özülkü, Niyazi Doğan ve Alattin Kaya yeraldı.

Yaşanan gelişmelere bakıldığında Kızılırmak MHP'nin parti tabanında Bekir Ateş'in başkanlığının uzun süre tartışılacağı gün gibi aşikâr...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
59 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler