MHPde 2. Kaset Depremi

MHP'de 2. Kaset Depremi

MHP'de kaset skandalında yeni perde. Pislik 3 ve Pislik 4 yayınlandı.

Ülkücüler bu işin peşini bırakmıyor! MHP'lilerin ŞOK videolarını birbiri ardına patlatıyor. MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu’nun görüntülerinin yayınlanmasından sonra istifalarına ve milletvekilliğinden çekilmelerine neden olan yayınlar internet sitesinden sürüyor.

MHP’nin işgal altında olduğunu, Bahçeli’yi ise ‘ÜLKÜCÜLÜĞÜ ve MHP’Yİ TASFİYE’ etmekle itham eden bu yüzden yayınlara devam ettiklerini söyleyen site yazısına şu şekilde devam ediyor:

mhp-il-baskani-kaset-resim-03.jpg

BOZKURT MASKELİ ÇAKALLARIN PARTİMİZİ İŞGALİ BİTMEDİKÇE
KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR
MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ…
MHP İŞGAL ALTINDADIR …

Partiyi bizlere emanet eden Rahmetli BAŞBUĞ’umuz, muvaffakiyet için Türk – İslam Ülküsünü de rehber tutmamızı bizlere vasiyet etmiştir. Ancak Parti yönetiminin bugün Bahçeli tarafından maalesef ulusalcı – ahlaksız - maneviyatsız bir anlayışa, bir çizgiye kaydırıldığı muhakkaktır. Her geçen gün gerçek Ülkücüler tasfiye edilmektedir ve Ülkücü maskeli çakallar Genel Merkezimizi işgal etmektedir. Bahçeli’nin pisliği ortaya dökülen bu çakallara sahip çıkması bunun en açık delilidir.

mhp-didinmez-resim-04.jpg

İŞGALCİLERİN GERÇEK YÜZLERİNİ ORTAYA KOYMAK
MECBURETİNDEYİZ… BAŞKA YOLU KALMADI…

Eğer işgalcilerin gerçek yüzünü ortaya koymazsak ve bu çakalları partimizden kovamazsak, asla iktidar olamayacağız. Bu çakalların koltuk sevdası yüzünden, kıyamete dek devam edecek Kutlu Davamızın can çekişmesine tanık olacağız. Bu ahlaksız ihanet güruhunun amacı ve vazifesi Ülkücülüğü iktidar yapmak değil, “Ülkücülüğü bitirmek, tasfiye etmektir”.

Bu yönetimle bir yere varılamayacağı, halis niyetli Ülküdaşlarımız tarafından defaatle Bahçeli’ye anlatılmıştır. Önceleri konduramasak da nihayetinde fark edilmiş, görülmüş ve durum anlaşılmıştır ki; Bahçeli de iyi niyetli değildir ve MHP’yi bitirme operasyonun baş mimarıdır, bu dümenin içindedir ve bu güruhun aynı genlerini taşıyan parçasıdır.

Gerçekleri gördükten sonra ümidimizi tamamen kestiğimiz Bahçeli, son aday listesi belirlenmesinde çakal güruhu ve tasfiye ekibiyle güveç partilerinde kahkahalar eşliğinde Ülkücü davaya gönül verenleri liste dışı bırakmış, tasfiye etmiş; AKP’den kovulanları, ahlaksızları, hırsızları, solcuları, ulusalcıları baştacı – listebaşı yapmıştır.

Ülkücüler ve teşkilatımız artık uyanmalıdır. Bu çakalların, aşağılıkların şahsi ihtiraslarına, koltuk sevdalarına alet olunmamalıdır.

Parti parasıyla jeep
Görüntülerde sözkonusu yöneticinin partinin parasıyla bu genç kıza 06 EBD 16 plakalı jeep hediye ettiği ancak daha sonra geri aldığı öne sürüldü. Bir otel odasında olduğu gözlenen görüntülerin, yine tavana yerleştirilen bir kamera ile çekildiği dikkat çekiyor.

Daha önce http://farkliulkuculuk.wordpress.com adresinden yayın yapan ve mahkeme kararı ile kapatılan site şimdi de http://farkliulkuculuk1.wordpress.com  adresinden “PİSLİK 3” Bülent Didinmez ve “PİSLİK 4” İhsan Barutçu anonsu ile MHP Genel Başkan Yardımcılarının çok özel görüntülerini yayınlamaya başladı.

İHSAN BARUTÇU: Eski İstanbul il başkanı ve MHP İstanbul 3. bölge milletvekili adayı
BÜLENT DİDİNMEZ: MHP Teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler