MHPden Ak Partiye sürpriz transfer!

MHP'den Ak Parti'ye sürpriz transfer!

Ankara’nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nın MHP’li Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, sürpriz bir kararla AK Parti’ye geçti.

Ankara’nın Beypazarı ilçesi Belediye Başkanı Cengiz Özalp, MHP’den istifa ederek Ak Parti’ye katıldı. Ak Parti Ankara İl Başkanlığınca Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen “Türkiye 2023’e Yürüyor, Ankara Ak Parti’de Buluşuyor” etkinliğine katılan Belediye Başkanı Özalp, törenle Ak Parti’ye geçti.

Vatan'ın haberine göre, Özalp törende yaptığı konuşmada, ilçesine ve ülkesine katkıda bulunmak için Ak Parti’ye katıldığını ifade ederek, “Bunun için Sayın Başbakanımızdan izin istedim. Tevazu gösterdiler, beni de içlerine adılar” dedi. Bu arada CHP’den istifa eden Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Tinç ile Demokrat Parti’den istifa eden Beypazarı’na bağlı Kırbaşı beldesinin Belediye Başkanı Mustafa Atak da Ak Parti’ye katıldı. Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katılanları tebrik eden Erdoğan ise “Evinize hoş geldiniz” dedi. Erdoğan daha sonra partiye katılanlara rozetlerini taktı.

Ağar ve Ongun aday olacak mı?
Başbakan, “Ramiz Ongun ve Mehmet Ağar’ın partinizden milletvekili adayı olacağı söyleniyor” denilmesi üzerine şöyle konuştu: “Şu anda bu söylediklerinizin bizimle herhangi ilgili bir yanı yok, ama netleştiğinde, herhangi bir şey olursa zaten biz onu ya grup toplantımızda veya partimizin herhangi bir toplantısında açıklarız. Aynen böyle gümbür gümbür bu katılımlar devam eder.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler