MHP'li isim tecavüzden tutuklandı ortalık karıştı

MHP'li isim tecavüzden tutuklandı ortalık karıştı

Mehmet Dal 24 yaşındaki engelli gence tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanıp cezaevine gönderildi. Ortalık karıştı...

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Güvemalan Köyünde market işleten Mehmet D. 24 yaşındaki engelli gence tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanıp cezaevine gönderildi. 31 Mart yerel seçimlerinde Gümüşçay Beldesi Belediye Başkan Adayı da olan Mehmet Dal'ın ev ve işyeri, köylüler tarafından taşlandı.

ANKA'nın haberine göre iğrenç olay, geçen 2 Ocak’ta, Çanakkale’in Biga İlçesi’ne bağlı Güvemalan Köyünde meydana geldi. Köyde fırın ve market işleten evli, 3 çocuk babası ve bir torun sahibi Mehmet Dal iddiaya göre, uzaktan akrabası olan yüzde 80 zihinsel engelli 24 yaşındaki N.T.’ye işyerinde tecavüz etti. Baba A.T.’nin N.T’nin değişen hareketlerinden şüphelenmesi üzerine durum ortaya çıktı. N.T.’nin kendisini sorgulayan babasına cinsel saldırıya uğradığını anlatması üzerine önce Köy Muhtarı Mehmet Öner, ardından da jandarma ekiplerine haber verildi. Köye gelen jandarma ekipleri, baba A.T.’nin şikayeti üzerine Mehmet D.’yi gözaltına aldı. İfadesi alınan Mehmet Dal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

canakkale-biga-mhp-tecavuz-mehmet-d-resim-012.jpeg

Olayın köyde duyulmasının ardından, gece geç saatlerde tecavüzle suçlanan Mehmet Dal'ın evi ve işyeri taşlandı, aracı tahrip edildi.

Öte yandan, Mehmet Dal'ın 31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde MHP’nin Biga’ya bağlı Gümüşçay Beldesi Belediye Başkan Adayı olduğu, ancak seçimi kazanamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler