MHP'nin Çankırı 1. sıra adayı Pelin Yılık Başkan Esen'i ziyaret etti

MHP'nin Çankırı 1. sıra adayı Pelin Yılık Başkan Esen'i ziyaret etti

14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesi MHP'nin Çankırı 1. sıra adayı Pelin Yılık, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret etti.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesi MHP'nin Çankırı 1. sıra adayı Pelin Yılık, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret etti. Başkan İsmail Hakkı Esen’in ekibi ile birlikte karşıladığı Yılık, Çankırı’nın geleceğinin yapılandırılmasında birlik ve beraberlik sinyalleri verdi. Ziyarette MHP’li Belediye Başkanları, MHP teşkilatı ve MHP Çankırı 2'nci sıra milletvekili adayı İsmail Aslaner de yer aldı.

"YILMADAN, REHAVETE KAPILMADAN SON GÜNE KADAR ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı 1. sıra milletvekili adayı Pelin Yılık’tan övgü ile bahseden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Yılık’ın Çankırı sevdalısı olarak bu şehre yapılacak her hizmettin takipçisi olduğunu söyledi. Esen, "Pelin Hanım, daha önce de milletvekili adayı olmuştu. Genel Başkanımız, Pelin Hanımı daha sonra Genel Başkan Yardımcısı yaptı. Çankırı’ya verilen önemin ve değerin farkındayız. MHP, 54 yıllık bir parti. Her bir üyesinin üzerinde çok önemli veballer var. Asla yılmadan, rehavete kapılmadan son güne kadar çalışmamız gerekiyor. Bununla ilgili il ve ilçe başkanlarımız da üzerlerine düşen görevi yapacaklar ve bizler de destek olacağız. Genel Merkezde Genel Başkan Yardımcılığı yapmış bir milletvekilimiz olacak." dedi.

"ÇANKIRI'NIN DERTLERİNİ EN AZ BİZİM KADAR İYİ BİLİYOR"

Parti içerisinde aktif rol alan kişilere ulaşılabilirliğin önemine değinen Esen, "Çankırı’nın genel anlamda iki vekili var ama biz bunu ikiyle çarpıyoruz. Ulaşılabilirlik çok önemli. Pelin Hanım’a istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Çankırı’nın dertlerini en az bizim kadar iyi biliyor. Vekilliğin yanında çok daha büyük sorumluklar verileceğini düşünüyorum. İnşallah Çankırı’mız için hayırlı olur. Birçok hizmetlerimiz sizlerin sayesinde desteklendi, ileride de çok büyük hizmetlere imza atacağınızı düşünüyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler