Milletvekili Çivitcioğlu'ndan Başkan Esen'e 'hayırlı olsun'

Milletvekili Çivitcioğlu'ndan Başkan Esen'e 'hayırlı olsun'

Çankırı AKP Milletvekili ve beraberindeki heyet, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrasında Çankırı Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette başta AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu, İl Başkanı Celal Kaman, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık ile beraberindekilerin katıldığı nezaket ziyaretinde bulunanlar Başkan Esen’e “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Çankırı AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu, yerel seçim sonuçlarına göre halkın güvenoyunu kazanan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ile birlikte Çankırı’nın kalkınması için rehavete kapılmadan çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Çivitcioğlu, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulunarak Başkan Esen’e görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkan İsmail Hakkı Esen de; “Çankırı’da esen değişim rüzgârı memleketimizi daha güzel yarınlara taşımak için esecek. Hizmetlerimiz ile memleketimizi ekonomik ve yaşanabilir bir kent yaparak 'göç veren değil göç alan bir şehir' haline getireceğiz. Bu yolda hizmetlerimize katkı sağlayacak herkese de kapımız sonuna kadar açık.” dedi. Başkan Esen, ayrıştıran değil birleştiren bir belediyecilik örneği sergileyeceklerini de sözlerine ekledi.

salim-esen-ziyaret-cankiri-resim-0444.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler