Milletvekili Çivitcioğlu'ndan 'TOKİ kur'aları' müjdesi

Milletvekili Çivitcioğlu'ndan 'TOKİ kur'aları' müjdesi

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, TOKİ'nin Çankırı'daki projelerine 'ön kayıt' yaptırıp da 'kur'a müjdesi' bekleyen vatandaşlar için beklenen haberi verdi.

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ)'nin Çankırı'da gerçekleştireceği toplu konut projelerine 'ön kayıt' yaptıran vatandaşlar, aylardır sözünü ettikleri 'Kur'alar ne zaman çekilecek?' sorusuna yanıtı AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu müjdeledi.

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'yle telefonla 'haftalık siyasi gündem' değerlendirmesi yapan milletvekili Çivitcioğlu; "Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin Çankırı'da yapacağı yaklaşık 1800 konutla ilgili 'hak sahiplerini belirleme' amacıyla yapılacak olan kur'a çekimi 8 Aralık Perşembe günü saat 10:00'da Yüzüncü Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek" dedi.

Milletvekili Çivitcioğlu'nun verdiği bilgilere göre; TOKİ kur'aları başta Çankırı Merkez olmak üzere 11 ilçede ve 3 beldede gerçekleşecek projeler için gerçekleştirilecek.

Bu projeler; Çankırı Merkez (146), Çankırı Aşağıpelitözü (400), Çerkeş (141), Ilgaz (244), Kızılırmak (156), Korgun (90), Kurşunlu (313), Orta (45), Şabanözü (150), Yapraklı (94), Bayramören (94) ile Çardaklı beldesinde (45), Dodurga'da (100) ve Yaylakent'te (40) olmak üzere toplamda 2063 konut için kur'alar çekilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler