Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve son Başbakan Binali Yıldırım Çankırı'da

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve son Başbakan Binali Yıldırım Çankırı'da

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile son Başbakan Binali Yıldırım inceleme ve açılış için Çankırı'ya geldiler. Bakan Özer ile Yıldırım'ın ilk durağı Çankırı Valiliği olurken, ikinci durak Çankırı Belediyesi oldu.

Çankırı bugün siyasi olarak hayli hareketli bir gün yaşıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile son Başbakan Binali Yıldırım inceleme ve açılış töreni gerçekleştirmek amacıyla sabah saatlerinde Çankırı'ya giriş yaptılar. Milli Eğitim Bakanı Özer ve Yıldırım'ı Çankırı'ya gelişlerinde başta Çankırı Valisi Abdullah Ayaz olmak üzere AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu karşıladı.

Vali Abdullah Ayaz'ın makamında gerçekleşen ziyarette çekilen fotoğraf karelerine son başbakan Binali Yıldırım'ın girmediği görüldü.

Bakan Özer ve Binali Yıldırım ile beraberindeki heyet Vali Ayaz'dan sonra Çankırı Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret ettiler. Haber yayına hazırlanırken belediyedeki görüşmeler devam ediyordu.

salim-binali-resim-06.jpg

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Binali Yıldırım'ın belediyeden ayrıldıktan sonra AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecekleri sonrasında Büyük Cami'de cuma namazlarını eda edecekleri öğrenildi.

HACI MEHMET ÜNER KIZILAY ANAOKULU'NUN
AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

bakan-binali-acilis-cankiri-resim-06.jpeg

Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve 28. TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım himayelerinde Çerkeşli hayırsever iş insanı İsmet Üner

Hacı Mehmet Üner Kızılay Anaokulunun açılışı; Sayın Binali Yıldırım ve eşleri hanımefendi Semiha Yıldırım, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer, Vali Abdullah Ayaz, Milletvekilleri AK Parti Grup Başkanvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Salim Çivitcioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Karatekin Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Mehmet Erdem, protokol üyeleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış sonrası Bakan Mahmut Özer ve Binali Yıldırım Çankırı'dan ayrıldılar.

BAKANLIKTAN 400 MİLYON LİRALIK YATIRIM MÜJDESİ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Çankırı ziyareti ile ilgili olarak bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çankırı'ya Eğitim Yatırımları Müjdesi" başlıklı bir görsel yayınladı.

cankiri-mujde-milli-egitim-resim-06.jpg

Bakanlığın hazırladığı görselde "Mevcut 156 milyonluk mevcut yatırımlara 244 milyon liralık yatırım daha kazandırıldı" denildikten sonra; 7 Anaokulu, 1 yeni ilkokul, 2 yeni ortaokul, 1 yeni Halk Eğitim Merkezi ile birlikte il genelinde doğalgaz dönüşümü yapılmayan okul kalmayacak." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler