Milli Görüş toplantısında 'simitçi' Akbaşoğlu'na soğuk duş!

Milli Görüş toplantısında 'simitçi' Akbaşoğlu'na soğuk duş!

Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD), düzenlediği bir sahur organizasyonunda dikkat çeken bir olay yaşandı.

23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine, kendi adayları olan Necdet Gökçınar ile katılacağını duyuran Saadet Partisi konuşulmaya devam ediyor.

Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD), düzenlediği bir sahur organizasyonunda ise dikkat çeken bir olay yaşandı.

OY İSTEYİNCE...
AKP Çankırı Milletvekili ve Grup Başkanvekili, nam-ı diğer 'simitçi vekil' Muhammet Emin Akbaşoğlu, AGD'nin sahur organizasyonuna katılarak, 23 Haziran'da AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için oy istedi.

AKP'li vekil Akbaşoğlu, AGD'nin organizasyonunda, siyonizmin ve emperyalizmin planlarının boşa çıkarılması gerektiğini belirterek, Binali Yıldırım'ın desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

"BİZLER SAADET PARTİSİ'Nİ DESTEKLEMEKLE YÜKÜMLÜYÜZ..."
AKP'nin 'simitçi vekili' Muhammet Emin Akbaşoğlu'dan sonra söz alan, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat ise, AKP'li vekile bir yanıt verdi.

Recep Polat, Milli Görüş'ün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu ve bu yüzden onu desteklemekle yükümlü olduklarını belirtti. Polat, 23 Haziran seçimleri için ise, "Bunu bir vatan-millet-sakarya meselesine çevirmek doğru değil" diye ifade etti.

İŞTE AKBAŞOĞLU'NUN "VATAN MİLLET SAKARYA" EDEBİYATI VE
İŞTE SAADET PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANI RECEP POLAT'IN YANITI!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler