Millilerden güzel prova

Millilerden güzel prova

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Yunanistan'ı 2-1 mağlup etti. Şenol Güneş yönetiminde 3'te 3 yapan millilerin golleri ise Cengiz Ünder ve Kenan Karaman'dan geldi.

Antalya'daki mücadeleye Uğurcan Çakır, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Nazım Sangare, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman ve Cenk Tosun 11'i ile çıkan ay yıldızlılaar maça da çok hızlı başladı. Henüz 11. dakikada nefis paslarla rakip ceza sahasına yaklayan millilerde Cengiz Ünder harika bir vuruşla skorda dengeyi bozdu. Bu golden sadece 6 dakika sonra sahneye çıkan Kenan Karaman da farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda 6 değişiklik yapan Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup, Abdülkadir Ömür, Mahmut Tekdemir, İrfancan Kahveci, Güven Yalçın ve Emre Belözoğlu'na da forma şansı verdi. Yunanistan'ın 90+2'de Kourbelis'le bulduğu gol ise sadece maçın skorunu belirledi: 2-1.

Öte yandan A Milli Takım'da kaleci Uğurcan Çakır ile savunma oyuncuları Umut Meraş ve Nazım Sangare, ilk kez ay-yıldızlı formayı terletti.

Ay yıldızlı ekip, sıradaki hazırlık maçında 2 Haziran'da Özbekistan'la karşılaşacak. Milliler daha sonra ise Euro 2020 Elemeleri'nde 8 Haziran'da Fransa'yı konuk edecek.

H Grubu'na 2'de 2 yaparak başlayan A Milli Takım, Fransa'nın ardından averajla 2. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler