Minder için hangi kumaştan almalıyım?

Minder için hangi kumaştan almalıyım?

Bir odayı değiştirmek için farklı bir renk düzenini bir araya getirerek, az para ile çok iyi iş çıkarabilirsiniz.

Diğer tüm ev aksanlarından daha fazla, yastık seçimi bir alanın görünümünü tamamen değiştirebilir. Bir odayı değiştirmek için farklı bir renk düzenini bir araya getirerek, az para ile çok iyi iş çıkarabilirsiniz.

Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce renk, baskı, dolgu ve kumaşla, alanınızda en iyi şekilde kullanacağınız yastığa nasıl ulaşabilirsiniz. 

Aklınıza gelen hemen hemen her kumaşta yastık atma bulma şansınız yüksektir, ancak bunlar en popüler olanıdır.

Pamuklu: Dayanıklı, yıkanması kolay ve rahattır, bu da onu küçük çocuklu veya evcil hayvanlı evler için ideal bir seçim haline getirir.

Kadife: Kadife bir alana anında sıcaklık katar. Kış için evinize rahat bir hava vermek için kullanın.

Kürk/sahte kürk: Kürk aksanları, özellikle Moğol yünü veya koyun derisi, kanepelere ve koltuklara kattıkları pelüş, lüks görünüm için son birkaç yıldır önemli bir trend olmuştur. Bununla birlikte, dikkat edin: Kürk yastıkların sadece kuru temizlemesi neredeyse garanti edilir.

Keten: Pamuk gibi, keten yastıklar da nispeten az bakım gerektirir, çünkü lif genellikle pamuk veya polyester gibi dayanıklı kumaşlarla karıştırılır. Yaz için hafif, havadar bir hava yaratmak için keten (veya kuzeni jüt) kullanın.

Yün: Kablo örmeden iğne ucuna kadar yün, bir odaya Sintra, alp havası katar. Soğuk aylar veya dağ inzivaları için en uygun olanıdır.

Minder için ne kadar kumaş almalıyım?

Şekil ve boyuta göre ne kadar minder kumaşı almanız gerektiğini belirleyebilirsiniz. 

Şekil ve boyut

Yastıkları atmak çeşitli şekil ve boyutlarda gelir. En dinamik görünüm için, tek bir mobilya parçası için seçtiğiniz yastıkların şeklini ve boyutunu değiştirebilirsiniz.

Kare

Kare atma yastıkları en yaygın şeklidir. Genellikle 16, 18 veya 20 inç versiyonlarda gelirler, ancak daha büyük veya daha küçük boyutlarda bulunabilirler. Dekorunuzun görünümünü sık sık değiştirmek istiyorsanız, standart boyutlarda kare atma yastıklarına yapışın, bu da yedek yastık kılıfları bulmayı en kolay hale getirecektir.

Yuvarlak

Yuvarlak yastıklar kare versiyonlardan çok daha az yaygındır, ancak kare ve dikdörtgen yastıkların düz çizgilerini dengelemek için kullanıldığında güzel bir seçim olabilir.

Destek

Silindir şeklindeki destek yastıkları, isimlerini kullanım amaçlanan kullanımlarından alır: Oturduklarında kollarınızı veya sırtınızı desteklemek içindir ve en sık yataklarda kullanılırlar.

Bel

Bel atma yastıkları dikdörtgen, dikdörtgen bir şekle sahiptir. Destek yastıkları gibi, başlangıçta geri destek sağlamak için tasarlanmıştır, ancak şimdi genellikle kare yastıkları dengelemek veya bir koltuğu süslemek için süs amaçlı daha sık kullanılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler