MKE Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe

MKE Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe

Hafta arasında Twente'yi yenerek turlayan Fenerbahçe, Başkent'teki zorlu maçta Ankaragücü'nü Osayi-Samuel'in golüyle 1-0 yendi. Sarı-lacivertliler 3'te 3 yaparken İsmail Yüksek 84'te kırmızı kart gördü.

TRENDYOL Süper Lig’in 4. haftasında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Hafta arasında Twente’yi 1-0 yenerek UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalan Fenerbahçe, zorlu karşılaşmada hata yapmadı ve golü 60’da buldu. Osayi-Samuel, Dzeko’nun pasıyla ceza sahasının sağından çektiği şutla topu filelere gönderdi.

MKE Ankaragücü golden sonra beraberlik için yüklense de Fenerbahçe savunma yapmadı. Sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek 78 ve 84. dakikalarda gördüğü sarı kartlar nedeniyle oyundan atıldı.

4. haftayı da galibiyetsiz geçen MKE Ankaragücü 2 puanla 17. sırada yer alırken bir maçı eksik olan Fenerbahçe ise 9 puanla liderliğini sürdürdü.

MKE Ankaragücü milli takım arasının ardından Sivasspor deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe ise sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

Trendyol Süper Lig'de günün skorları:
Samsunspor - İstanbulspor (iptal)
Beşiktaş 2-0 Sivasspor
Hatayspor 3-3 Adana Demirspor

TFF 1. Lig'de günün skorları:
Bodrumspor 4-0 Ümraniyespor
Çorum FK 0-1 Gençlerbirliği
Şanlıurfaspor 0-0 Erzurumspor FK
Altay 0-1 Göztepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler