MMP konvoyunda şüpheli kaza: 5 yaralı

MMP konvoyunda şüpheli kaza: 5 yaralı

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti konvoyu kaza geçirdi.

Partinin Çankırı il teşkilatının açılış töreni sonrası dönüş yolunda meydana gelen kazada 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Kaza dün saat 17.30 sularında Çankırı – Kırkevler mevkii Akpet benzin istasyonunda mola veren araç konvoyu dönüş yaptığı sırada 34 HMA 17 plakalı araç, karşı yönden gelen 37 PN 372 plakalı kamyonla çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Osman Erdoğan ile, araçta bulunan Genel Başkan Ahmet Reyiz Yılmaz'ın özel kalemi Seyhan Sungur, Melek Pınarbaşı, Güresel Birsel ve Burcu Gümüş çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çankırı Devlet Hastanesine sevkedildiler.

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, kaza haberinden sonra olay yerine gelerek yaptığı ilk değerlendirmede “Çok görkemli bir şekilde Çankırı il teşkilatımızın açılışını gerçekleştirdik. Dönüş yolu sırasında bu olay başımıza geldi. Bu ülke gariplikler ülkesi! Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Umarız altından ikinci bir Muhsin Başkan vakası çıkmaz” dedi.

Yaptığı kısa açıklamadan sonra Çankırı Devlet Hastanesine giderek yaralılar hakkında bilgi alan MMP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, daha sonra Çankırı’dan ayrıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

AHMET REYİZ YILMAZ'IN ÇANKIRI İZLENİMLERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler