Muhtar Sivrinin cesedi bulundu

Muhtar Sivri'nin cesedi bulundu

Pazartesi günü öğle saatlerinden bu yana kendisinden haber alınamayan Merkez'e bağlı İçyenice Köyü muhtarı İsmail Sivri'nin cesedi bulundu.

Pazartesi öğle saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan Merkez'e bağlı İçyenice köyü muhtarı İsmail Sivri'ye ulaşıldı.

Haber merkezimizin elde ettiği ilk bilgilere göre, kayıp muhtar İsmail Sivri'nin cesedine Hıdırlıktepe mevkiinde rastlandı.

Muhtar İsmail Sivri'nin jandarma tarafından bulunan 18 DL 111 plakalı özel aracının Çankırı Merkez'e yaklaşık 10-12 km mesafede Yanlar yolu ile Hıdırlık köyü arasında yeni yapılan su deposunun arka tarafındaki bölgede, Sivri'nin aracın arka koltuğunda oturur vaziyette, başının sola düşmüş ve ağzından hafif kan gellmiş bir şekilde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Muhtar İsmail Sivri'nin herhangi bir darp ve boğuşma yaşamadığı, ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği öğrenildi. Olay yerine ulaşan ilkyardım sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılan İsmail Sivri'nin, Çankırı Devlet Hastanesi Morguna götürüldüğü öğrenildi.

Çankırı Devlet Hastanesi morgunda yapılacak gerekli işlemler sonrası merhum İsmail Sivri'nin cesedinin ölüm nedeninin bulunması gerekçesiyle Ankara Adli Tıp Kurumu'na sevkedilmesi bekleniyor.

OLAYLA İLGİLİ İLGİNÇ DETAYLAR
Öte yandan Haber Merkezimizin elde ettiği ilk bilgilere göre, İçyenice Köyü Muhtarı İsmail Sivri'nin özel aracının Yanlar ile Hıdırlık köyü arasındaki açık arazide, jandarmanın yaptığı ilk tespitlere göre, gsm telefonundan 156 arandığında Ankara Jandarma, 112 arandığında Ankara Hızır Acil'in düşüyor olması hayli ilginç bir durum olarak değerlendirildi.

Yine ilk bilgilere göre, Muhtar İsmail Sivri'nin kayıp bilgisi ile harekete geçen jandarmanın, şehir içinde ve şehir dışında özel kamera kayıtlarını da mercek altına aldığı, bu kayıtlarda da araçta ikinci ya da üçüncü şahıslara rastlanmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler