Münir Özkul 93 yaşında vefat etti

Münir Özkul 93 yaşında vefat etti

Münir Özkul'dan gelen son dakika haberleri tüm Türkiye'yi üzdü. Usta oyuncu Münir Özkul, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Unutulmaz filmlerimizin unutulmaz oyuncusu Münir Özkul’dan gelen son dakika haberi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 2003 yılından bu yana dek Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ve demans hastalığı ile mücadele eden Yeşilçam’ın usta ismi Münir Özkul, İstanbul’daki evinde vefat etti.
 
PAZAR GÜNÜ TÖREN DÜZENLENECEK
Duayen sanatçı için Pazar günü tören düzenleneceğini söyleyen Minür Özkul’un kızı Güner Özkul, “Zaten biliyorsunuz uzun bir süreçti. Defalarca asılsız haberlerle bugüne hazırlanmış olduk. Sayın Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan tedavi sürecinde bizi hiç yalnız bırakmadı. Tedavinin her anında yardımcı olduğu için çok teşekkür ederiz. Defin sürecinde de kendileri yanımızda. Hepimizin başı sağ olsun. Büyük bir ihtimalle Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecek. Büyük ihtimalle Pazar günü Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde bir tören düzenlenecek. Daha sonra Teşvikiye Camii’nden uğurlayacağız” dedi.
 
Oyuncu Ferdi Otuner ise, “Büyük bir sanatçı Münir Özkul’u kaybetmenin hüznünü yaşıyorum. Kendisiyle birlikte oynama şerefine de nail olmuştum. Kendisi bizim gönlümüzde sinemada, ekranda, televizyonda yaşayacak. Allah rahmet eylesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler