Murat Berat Atalay, Zarrab'ı izleyecek CHP heyetinde

Murat Berat Atalay, Zarrab'ı izleyecek CHP heyetinde

7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde CHP Çankırı Milletvekili adayı olarak siyasi sahnede yer alan işadamı Murat Berat Atalay, halen bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri'nde de siyasetin içerisinde yer alıyor.

Reza Zarrab'ın Amerika'da yakalanarak gözaltına alınması sonrasında CHP kanadında yaşanan gelişme, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Çankırı milletvekili adayı olarak tanıdığımız işadamı Murat Berat Atalay'ın ismini bir kez daha gündeme getirdi.

Halen ABD'nin New York kentinde bulunan işadamı Atalay'ın, 4 Nisan'da Miami-Florida'da hakim karşısına çıkacak olan Reza Zarrab'ın ilk duruşmasını izleyecek olan CHP heyetinde yer alacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Murat Berat Atalay "Bildiğiniz gibi iki oğlum da burada. Ülkede yaşadığımız iki seçimin yorgunluğunu atmak ve de olası yeni iş imkanı yaratabilme amacıyla geldiğim ABD'de siyasi gelişmelerden uzak durmam mümkün olmadı. CHP'nin ABD Temsilcisi sayın Yurter Özcan'ın görevlendirmesi ile, ülkemizde 17 Aralık sürecinde gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan Reza Zarrab'ın burada 'kara para' aklamak suçundan tutuklanması ve akabinde 4 Nisan tarihinde Miami-Florida'da yapılacak olan ilk duruşmayı izlemekle görevlendirildim." dedi.

ANKARA - KIZILAY'DA ÖLENLERİN ANISINA SAYGI DURUŞU

abd-murat-berat-atalay-chp-resim-003.jpg

CHP Çankırı milletvekili adayı işadamı Murat Berat Atalay, Ankara - Kızılay'da gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu yaşamını yitiren 37 kişi için ABD'de yapılan anma toplantısına da katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler