Mustafa Kuvvetliışık iddiaları yalanladı!

Mustafa Kuvvetliışık iddiaları yalanladı!

Yaylakent belde eski belediye başkanı Mustafa Kuvvetliışık, Sözcü18'e konuştu.

Orta ilçesi Yaylakent Belde Belediye Başkanı Kadir Dede'ye yapılan saldırının yankıları sürerken, iddiaların muhatabı belde eski belediye başkanı Mustafa Kuvvetliışık Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye konuştu. Kuvvetliışık "Belediye Başkanı kendisine yaklaşık 20-25 kişinin saldırdığını iddia ediyor. Böylesi bir olay olmadı" dedi.

Yaylakent eski belediye başkanı Mustafa Kuvvetliışık sözlerini şöyle sürdürdü:

"Pazartesi akşamı yeğenim 16 yaşındaki Selim K.'ya İbrahim K'nın ve onunla birlikte hareket eden 2 kişinin belde merkezinde biber gazı ve satırla saldırmasıyla başladı. Bu saldırı ile birlikte yeğenim Selim K. elinden yaralanmış. Olaydan haberdar edilen jandarma ve emniyet güçleri tarafları Orta'ya götürdüler. Ben olayların olduğu saatlerde beldedeydim. Tarafların polis ve jandarmadaki ifadeleri ortada. Belediye Başkanı Jandarma karakoluna geliyor ve aracından iner inmez silahına sarılıyor. Başkanın bu hareketini görenler de elindeki silahı aldıktan sonra karşılıklı arbede yaşanıyor. Olayın görgü tanıkları ve muhataplarının verdiği ifadeler adli kolluk kuvvetlerinde bulunuyor. Bütün bunlara karşın Belediye Başkanı Kadir Dede'nin çıkıp da 'Bana 20-25 kişi saldırdı' demesi tuhaf."

Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede'ye saldırı - TIKLA

BELEDİYE BAŞKANI RUHSATSIZ SİLAHLA TBMM PARKINDA YAKALANDI!
Yaylakent belediye eski başkanı Mustafa Kuvvetliışık önemli bir iddiayı da ortaya attı. Kuvvetliışık "Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede geçtiğimiz günlerde Ankara'da, TBMM otoparkında ruhsatsız bir silahla yakalandı. Orta'da üzerinde taşıdığı ve benim yakınlarıma çektiği silah ruhsatlı ve jandarma tarafından silahına el konuldu." dedi.

"BAŞKAN, YAYLAKENT BELEDİYESİNİ YÖNETMİYOR, YÖNETİLİYOR"
Mustafa Kuvvetliışık, Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede ile ilgili iddialarını sürdürdü ve "Seçildiği ilk günden itibaren Yaylakent'i kendisi yönetmiyor. Birileri tarafından Başkan yönetiliyor. Yaylakentli de bu durumu hazmedemiyor. Yaşanan olayların temel nedeni budur. Göreve geldiği ilk günden bu yana Yaylakent'de yasalara aykırı işlemler yapıldı. Kısa süre içerisinde yapılan icraatler Yaylakent'liyi huzursuz kıldı. Endişem odur ki çok daha büyük olaylar yaşanmasın. Ancak Başkan Dede'nin tutum ve davranışlarının devam etmesi, beraberinde istenmeyen olayları da getirebilir" diyerek gelecekle ilgili endişelerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler