Nahide Yoğurt'un ölümüyle ilgili iddialar 'gerçek dışı'

Nahide Yoğurt'un ölümüyle ilgili iddialar 'gerçek dışı'

Perşembe günü Alaçatı'da yaşadığı evde bilekleri kesilmiş olarak bulunan emekli ingilizce öğretmeni Nahide Yoğurt'un ölümü ile ilgili olarak ortaya atılan iddia, sahibi tarafından geri çekildi.

Edinilen bilgiye göre, geride bıraktığımız Salı gününden bu yana kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen Nahide Yoğurt, önceki sabah (Perşembe) yaşadığı Alaçatı'daki evinde ölü bulunurken, bileklerinde kesikler olduğu belirlenmişti. Nahide Yoğurt'un ölü bulunması, başta Çankırı şehir merkezinde kendisini tanıyanları ve komşularını üzüntüye boğmuştu. 

Kardeşinin, ablasının psikolojik sorunları olduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği ileri sürülürken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlatmış, merhume Nahide Yoğurt'un cenazesi Çankırı'ya getirilerek Sarıbaba Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İDDİALAR GÜNDEME GELDİ

Konuyla ilgili olarak gazeteci Öncel Öziçer bugün Twitter hesabından yaptığı 2 paylaşımda şu iddiaları gündeme taşıdı:

"Alaçatı'da yalnız yaşayan 62 yaşındaki emekli İngilizce öğretmeni Nahide Yoğurt.. evinde ölü bulundu.. önce bileklerini kesti denildi.. şimdi anlaşıldı ki 1.5 gün imdat diye bağırmış.. bıçaklanmış sonra vileda sapıyla dövülerek öldürülmüş.. katilini bulmak boynumuzun borcu.."

Öziçer devamında "Kan revan içinde kalmış bir ev, şüpheli bir ölüm ve olay yeri inceleme bile tam yapılmamış.. polisler 2 saat durup evden gitmişler bir daha da gelen giden olmamış.." dedi.

Öte yandan yine sosyal medyadan yapılan bir başka paylaşımda merhume Nahide Yoğurt'un ölümünden önce "Hastane yolunda taksiden atlamış" bilgisini paylaştı.

nahide-yogurt-resim-06.jpg

GAZETECİ ÖNCEL ÖZİÇER TWEETİ KALDIRDI SONRA DA 'DÜZELTME' YAPTI
(20 Haziran 2022, Saat: 08:35)

Haberimizin kaynağı gazeteci Öncel Öziçer yukarıda kendisine ait olan ve haberimizde yer verdiğimiz yukarıda tweeti kaldırdı ve 'düzeltme' mesajı yayınladı: 

Mesajlar şöyle:

"DÜZELTME: Arkadaşlar olayın ilk duyulduğu gün kulaktan kulağa yayılanlar bu şekildeydi. Ama bir düzeltme yapmak istiyorum hanımefendiye 1.5 gün sonra ulaşılmış.. imdat isteme olayı doğru fakat 1.5 gün boyunca değil..

Vileda sopası olayına gelince de.. intihar ettiği söylenen bir kişinin viledayla o kanları temizlemeye çalışması bana çok saçma geliyor.. çünkü aynen bu yapılmaya çalışılmış.. vileda o yüzden kanlı imiş.. Olay yerine ilk giden doktorun sözlerini aktarıyorum.."

Bizler de, Sözcü18 Haber Merkezi olarak, Öncel Öziçer'in gündeme getirdiği iddialarla ilgili yapmış olduğu 'DÜZELTME' gereği haberimizin başlığını değiştirerek yayınlarken, verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle başta Nahide Yoğurt'un ailesi ve sevenlerinden olmak üzere okuyucularımızdan ÖZÜR diliyoruz...

Sözcü18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler