Necati Akdoğan'la ilgili son haberi yayından kaldırdık! Çünkü...

Necati Akdoğan'la ilgili son haberi yayından kaldırdık! Çünkü...

"Necati Akdoğan, cezaevinden 11 kez yönetim kurulu toplantısına katılmış" başlıklı haberimizi yayından kaldırdık. Neden mi?

Çünkü; Müfettiş raporunda yer alan; "Necati AKDOĞAN'ın tutuklu kaldığı 07.01.2017 - 11.04.2017 tarihleri arasındaki 95 gün boyunca, Yönetim Kurulunun 11 toplantı yaptığı ve 12.04.2017 tarihli Yönetim Kurulu toplantısı dahil olmak üzere Necati AKDOĞAN'ın da toplantılara katıldığı ve..."

Şeklindeki cümlede yer alan "... Necati AKDOĞAN'ın da toplantılara katıldığı..." ibaresi Yazıişleri Masamızda daha önce gerçekleştirilen 11 toplantıya da katıldığı kanaatini doğurdu!

cezaevi-necati-akdogan-toplanti-cankiri-resim-05-001.jpg

HABER SONRASI NECATİ AKDOĞAN BİZLERİ ARADI VE...

Haberin yayımlanmasından sonra Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'ye ulaşan Necati Akdoğan "Haberde önemli bir yanlışlık var. Ben tutuklu kaldığım süre içerisinde Yönetim Kurulu arkadaşlarım 11 kez toplanmış ve tahliye olduktan sonra katıldığım ilk toplantının tarihi 12.04.2017. Karar defterleri burada. İsterseniz gelin birlikte bakalım isterseniz toplantı tutanaklarının fotokopisini tarafınıza göndereyim. Böylesi bir durum usulsüzlüğe girer ve bu da odamızda incelemelerde bulunan müfettişlerin gözünden kaçmaz! Haberin yayından kaldırılmasını ve konuyla ilgili 'düzeltme' yapmanızı rica ediyorum" dedi.

Sözcü18 Haber Merkezi olarak biz de sabah saatlerinde yayımladığımız haberi 13.08 itibari ile yayından kaldırdık. 

BİLGİNİZE...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler