Necid ve Cuenca'ya transfer teklifi geldi

Necid ve Cuenca'ya transfer teklifi geldi

Katar ve İtalyan ekipleri, Tomas Necid ile Isaac Cuenca için yeşil-beyazlı kulübün kapısını çaldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un sezon  başında kadrosuna kattığı yabancı oyuncularından Tomas Necid ve Isaac Cuenca'ya İtalyan ve Katar takımlarından transfer teklifleri geliyor.

Yeşil-beyazlıların sezon başında Hollanda Birinci Ligi (Eredivisie) takımlarından ADO Den Haag'dan transferi 27 yaşındaki Tomas Necid, Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performansın ardından İtalyan takımların ilgisini çekti.

İTALYANLAR NECİD'İ ÇOK BEĞENDİ
Bursaspor ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Çek milli futbolcuyu transfer etmek için İtalya'nın önde gelen 3 takımının yeşil-beyazlı kulübün kapısını çaldığı bildirildi. İtalyan takımlarının Necid'in bonservisi için Bursaspor Kulübüne 8 milyon euroluk teklifte bulunduğu belirtildi.

TOPLAM 39 MİLYON LİRALIK TEKLİF
Yeşil-beyazlıların, bir zamanlar Barcelona forması giyen ve geçen  sezon Deportivo'da oynayan 24 yaşındaki İspanyol kanat oyuncusu Isaac Cuenca'ya  da Necid gibi 2 İtalyan ve bir Katar kulübünün teklifte bulunduğu ifade edildi.  İtalyan ve Katar kulüplerinin Cuenca için de 4 milyon euroluk teklif sundukları bildirildi.

İki oyuncu için toplam 12 milyon euroluk (Yaklaşık 39 milyon TL) teklif geldi. 

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun de her iki oyuncu için gelen tekliflerin değerlendirilmesini olağanüstü genel kurul sonrasında seçilecek yeni yönetime bıraktığı kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler