Neden susuyorsun sayın Rektör?

Neden susuyorsun sayın Rektör?

Çankırı Karatekin Üniversitesinin Uluyazı'da

yapımı halen sürdürülen kampüs alanında yapım çalışmalarının Kastamonu yolu üzerinde kaymalar şeklinde dönüşüm geçirdiğini sayfalarımızda kamuoyu ile paylaştık.

Haberin üzerinden yaklaşık 48 saat geçmesine karşın Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş'tan konu ile ilgili olarak "tek cümlelik" yanıt dahi yok.

Yaptığımız haber sonrası gerek telefonla gerekse gönderilen e-maillerle bizleri soru yağmuruna tutan okuyucularımızla birlikte Çankırı kamuoyunu rahatlatacak bir açıklamanın üniversitenin basın bürosundan yapılmaması kafaları iyiden iyiye karıştırmaya yönelik olarak değerlendirilmekte.

Gazeteci Kadir Yavuz'un aylardır kişisel çabalarıyla dikkat çekilen konunun, sayfalarımızdan daha geniş kitlelere duyurulmasının ardından sessizliğe bürünen Üniversite Rektörü Savaş'ın, bu durumundan bir an önce sıyrılarak, Uluyazı'daki inşaat çalışmalarının bölgede herhangi bir tehlike doğurup doğurmadığı, proje öncesi bölgede yapılan zemit etüdü çalışmalarının sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyor ve halen kafalardaki soru işaretlerinin kendisinin ağzından yapılacak açıklama ile dağılıp dağılmayacağını merak ediyoruz.

Söz sırası sizde sayın Savaş...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler