Nevşehirde feci kaza: 3 ölü

Nevşehir'de feci kaza: 3 ölü

Kırşehir-Kayseri karayolunda hatalı sollama

nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Kaza sonrası, minibüs içerisinde sıkışan 2 kişi güçlükle kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece saatlerinde Nevşehir'in Avanos ilçesinin Topaklı beldesi yakınlarında meydana geldi. Yol yapımı nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı Kırşehir-Kayseri karayolunda Kırşehir'den Kayseri yönüne gitmekte olan Ali Seydi Esin'in kullandığı 34 UGA 42 plakalı minibüs, önündeki aracı solladığı sırada Kayseri yönünden gelmekte olan Nazif Aksoy'un idaresindeki 38 RZ 621 plakalı kamyonla çarpıştı.

Yaralılar güçlükle kurtarıldı
Kazada minibüste bulunan Zeynel Esin (42) olay yerinde hayatını kaybederken, Kardelen Esin (1), Döndü Esin (50), Sefa Esin (6), Ali Seydi Esin (45), Ayşe Esin (42), Aysel Türk (22) ve kamyon şoförü Nazif Aksoy (50) yaralandı. Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kaza kırım ekibi, minibüste sıkışan yaralıları çıkarabilmek için büyük çaba harcadı. Bu sırada Kırşehir-Kayseri karayolu da bir süre trafiğe kapandı.

Kazada ağır yaralanan 1 yaşındaki Kardelen Esin ile 50 yaşındaki Döndü Esin ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 6 yaşındaki Sefa Esin'in tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Minibüs sürücüsü Ali Seydi Esin, Ayşe Esin, Aysel Türk ile kamyon şoförü Nazif Aksoy'un Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesindeki tedavileri sürüyor.

Nevşehir'de feci kaza: 3 ölü | video.mynet.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler