Nihal Bengisu desteksiz atınca Fehmi Koru dayanamadı

Nihal Bengisu desteksiz atınca Fehmi Koru dayanamadı

Habertürk gazetesi yazarı Fehmi Koru, ekranda desteksiz atan aynı gazetenin yazarı Nihal Bengisu Karaca'ın söylediklerine daha fazla dayanamadı ve "Yok öyle bir şey" diyerek sözünü kesti. Sonrasında söyledikleri ise Nihal Bengisu Karaca'yı zora soktu.

Habertürk yazarı Fehmi Koru, yine aynı gazetenin köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca'yı canlı yayında fena bozdu. Habertürk televizyonunda yayınlanan Enine Boyuna programında Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanması tartışıldı. 

İngiltere'den örnekler veren Karaca 2011 yılında ortaya çıkan "telekulak skandalı" sonrasında Rupert Murdoch'ın kanallarının ve gazetelerinin kapatıldığını ifade etti. Bunun üzerine söze giren Fehmi Koru, "Böyle bir şey yok yalnız" dedi. 

Koru'nun bu tepkisi üzerine şaşkınlık yaşayan Karaca "neden?" diye sordu. Koru ise "Sky televizyonu hala yayın yapıyor. Böyle bir atılma yok. En fazla satan gazete Sun gazetesi İngiltere'de. Bu Murdoch'ın. Yani böyle bir şey yok" diyerek Karaca'ya cevap verdi.

İŞTE O ANLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler