O yenge intihara teşebbüs etti

O yenge intihara teşebbüs etti

Ağrı'ın Eleşkirt ilçesinde iki amca oğlunu öldürdüğünü iddiası tutuklanan en 32 yaşındaki H.Y., kaldığı cezaevinde kendisini iple tavana asarak intihar girişiminde bulundu.

Eleşkirt ilçesine bağlı Alagün köyünde oturan 9 yaşındaki Gökhan Bayram ile amcasının oğlu 7 yaşındaki Azat Bayram, 8 Ekim günü ortadan kaybolmuş, aileleri tüm aramalara rağmen bulunamayan çocukların, köyde yaşayan ve psikolojik tedavi gören H.Y. tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Öldürülen çocuklardan Gökhan Bayram'ın dayısı Mirza Yami'nin eşi olan 3 çocuk annesi H.Y.'nin eve çağırdığı çocukların ellerini ve ayaklarını naylon ipla bağlayıp boğduktan sonra foseptik çukuruna attığı ortaya çıkmıştı. Yaklaşık 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğü ve ağır depresyon ilaçları kullandığı belirlenen katil zanlısı kadın, kaldığı koğuşta kendini asarak ölmek istedi.
 
H.Y., bugün sabah saatlerinde kaldığı koğuşta herkesin uyuduğu bir sırada kendini tavana astı. Görevlilerin durumu fark etmesi üzerine Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.Y.'nin kalbinin bir kez durduğu, ancak tekrar çalıştırıldığı bildirildi. Erzurum'a sevk edilen H.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
 
Cezaevindeki olayla ilgili, Ağrı Cumhuriyet Savcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Savcılık, H.Y.'nin cezaevinde kalan diğer mahkumlar tarafından tavana asılarak öldürülmek istendiği iddialarını da araştırıyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler