Ofis mobilyalarında çözüm adresiniz: Nehir Ofis Mobilyaları

Ofis mobilyalarında çözüm adresiniz: Nehir Ofis Mobilyaları

Kurumsal düzeyde çalışan firma, servis çalışanları ile bulunduğunuz her yere teslimat yapmakta ve daha sonra olabilecek herhangi bir sorun için ürünlerine teminat vermektedir.

Ofis mobilyaları ihtiyaçlarınıza çözüm ortağı olan Nehir Ofis Mobilyaları, çalışanların daha verimli olması ve doğal olarak daha az yorulması konularına hassasiyeti esas alarak, estetik ve ergonomik tarz çizgilere sahip geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

Kurumsal düzeyde çalışan firma, servis çalışanları ile bulunduğunuz her yere teslimat yapmakta ve daha sonra olabilecek herhangi bir sorun için ürünlerine teminat vermektedir. Çalışma alanları olan ofis ortamları dışında hastane, okul, fabrika gibi birçok kuruma hitap ederek siparişlerini sorunsuz, zamanında profesyonel servis ekibinin montajı ile gerçekleştirmektedir. Firmanın ürün çeşitleri arasında cilalı vip yönetici mobilyaları, yönetici mobilyaları, cam yönetici mobilyaları, personel mobilyaları, çalışma grupları, toplantı masaları, kitaplık üniteleri, bankolar, kürsüler, tv üniteleri, kesonlar& konsollar, sehpalar, dolaplar, bölücü panel sistemleri ve oturma grupları, berjerler, koltuklar, kanepeler fiziksel sağlığınızı koruyucu yeni tasarımlarla üstelik oldukça ekonomik fiyatlarla bulunmaktadır.
 
Firma klasik, standart modeller dışında çalışanların verimini düşünerek konforlu, ergonomik canlı renklerin olduğu ürünleri ile ofis mobilyaları sektöründe bilinmekte ve tercih edilmektedir. Firma yetkilisi bu başarı için '' Müşteri memnuniyetini ilke edindik ve ürünlerimizin siparişinden tedarik aşamasına teslimattan montajına kadar bunu düşünerek ekipçe çalıştık. Ürünümüz küçük bir sandalye dahi olsa teminat vermekteyiz ve ürünlerimizin arkasındayız. Ofis ortamında çalışmak çoğu zaman insanda yorgunluk, stres oluşturur. Örneğin ofis koltukları modellerimizde konforu, rahatlığı sunarken masa modellerimiz estetik tarz çizgilere sahiptir. Görsellik çok önemsenmekte yapılan işin kalitesini profesyonelliğini insanlar bir iş yerine girince ilk gördüklerinde yani mobilyalarda arıyorlar. Ofis mobilyalarında önemli olan ihtiyaç duyulan ürün ne olursa olsun rahatlık ve konforun bir arada bulunmasıdır. Özellikle masa başında çalışanlar bir süre sonra boyun ve bel ağrıları yaşamaktadır. Sağlık her şeyden önemlidir üstelik bu durum çalışanın verimli olmasına engel teşkil eder. Mağazamıza gelen müşterilerimize mobilya seçiminde bunların önemli olduğunu özellikle belirtiyoruz. Ofis mobilyalarında tercih edilmemizin bir diğer nedeni de kalite ve konforu uygun fiyatlarla sunuyor olmamızdır.''

nehir-showroom-urunlerde-yuzde-50-indirim-reklam-resim-03333.jpg

(Bu bir reklam'dır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler