Oğuzhan Akbaba'dan açıklama var

Oğuzhan Akbaba'dan açıklama var

Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı Belediyesi'nde MHP'li bankamatikçi!" haberimizde adı geçen Oğuzhan Akbaba, yazılı bir açıklama gönderdi. Açıklamayı aynen yayımlıyoruz.

"Yayın organınızda 'Çankırı Belediyesi'nde MHP'li bankamatikçi' başlığıyla yayınlanan haberinizde gerçekle alakası olmayan ve kamuoyunu yanlış bilgilendiren ifadelere yer verilmiştir. Haberde bahsi geçen durum tamamen yanlıştır.

Şahsım 6 aylık süre ile Çankırı Belediyesi'nde değil, İŞKUR bünyesinde çalışmış, maşı ve sigortası da İŞKUR tarafından ödenmiştir. İŞKUR'un düzenlediği Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında görev yaptığım işle ilgili, ne Milliyetçi Hareket Partisi'nin ne de başka bir kurumun en ufak dahili ve bilgisi yoktur. İşe başlangıç aşamam tamamen kura yöntemi ile belirlenmiştir.

Bu arada ifade ettiğiniz gibi ben İrfan Dinç yönetiminde değil, eski Belediye Başkanı Hüseyin Boz yönetimdeyken İŞKUR'da görev yaptım. İşe başlangıç ve sigorta başlangıç tarihim 22.06.2018 ile 30.11.2018 arasındadır. 159 gün dışında Çankırı Belediyesi ile en ufak bir ilişkim olmamıştır.

Yanlış verilen bilgilerin düzeltilmesini, kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesini istiyorum. Tarafınıza sigorta dökümle doğru bilgileri iletiyorum.

Saygılarımla"

İLGİLİ HABER
"Çankırı Belediyesi'nde MHP'li bankamatikçi!"

KONU İŞKUR'A VE HÜSEYİN BOZ'A BAĞLANDI!
Oğuzhan Akbaba'nın açıklamasına baktığımızda; Haberimizde yer alan "İrfan Dinç döneminden bu yana..." iddiamızı kendisinin açık beyanı olan "... 159 gün dışında Çankırı Belediyesi ile en ufak bir ilişkim olmamıştır." itirafının "birbirinden bağımsız" olup olmayacağına sokaktaki çocuğun dahi inanmasını beklemek safdillik olsa gerek!

Öncelikle Oğuzhan Akbaba'nın da kabul ettiği; 159 günlük Çankırı Belediyesi ile ilişkisi dışında yaşanılanları kısaca buradan özetlemek de adeta zorunluluk oldu!

Şimdilik İKİ sorumuz var:

- "Şahsım 6 aylık süre ile Çankırı Belediyesi'nde değil, İŞKUR bünyesinde çalışmış..." nasıl bir savunma tarzı? İŞKUR Fabrika mı? Sanayi kuruluşu mu? 

Bizim bildiğimiz İŞKUR, işsize İŞ bulan resmi bir kurum! Siz İŞSİZ (!) olarak İŞKUR'a 'Ben işsizim bana iş bulun' (!) diyerek müracaatta bulunmuşsunuz! Sonrasında da (iddialara göre) halen Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan bir isim sizin adınızı vererek İŞKUR'dan 'ısmarlama' (!) talepte bulunuyor! Ve şahsınız da Çankırı Belediyesi'nden Haziran 2018 - Aralık 2018 tarihleri arasında 6 ay süresince maaş alıyorsunuz! 

- Sayın Oğuzhan Akbaba; Çankırı Belediyesi'nin hangi biriminde hangi görevi yaparak o maaş(lar)ı aldınız?

Yukarıdaki 2 sorumuza yanıt verirseniz bu sayfalarda yayımlamaya hazırız. Bilginize.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler