Olay adam konuştu!

Olay adam konuştu!

Ankaragücü - Fenerbahçe maçı öncesi menajer Ekrem Okumuş'un mesaj gönderdiği ileri sürülen Kağan Söylemezgiller, olayla ilgili açıklama yaptı.

Sporx isimli internet sitesine mektup yazan Kağan Söylemezgiller, mesajların şaka olduğunu söyledi.

Kağan Söylemezgiller, konuyla ilgili açıklamasında şimdiye kadar konuşmamasına neden olarak A 2 Milli Takımı'na zarar vermemek için sustuğunu dile getirdi.

HİÇ BİR KÖTÜ NİYET YOK
Konuyla ilgili olarak Ankaragücü başkanı Ahmet Gökçek'e bilgi verdiğini söyleyen Kağan Söylemezgiller, "Başkanımla bu konuyu açık açık konuştum, çünkü saklayacak hiçbir şeyim yok ve bu konuda hiçbir yanlış ve yasak yapmadığıma inanıyorum. Başkanım bizleri uyardıktan sonra kendisiyle oturup konuştuk ve her şeyi gösterdim. Bunların şaka olduğunu ve Ekrem Okumuş'un ne kadar benimle ilgilendiğini anlattım. Ama burada yazdığım gibi bu konuda hiçbir kötü niyet yok" dedi.

BİR FUTBOLCUNUN BAŞKA BİR FUTBOLCUYU TRANSFER ETMESİ MANTIK DIŞI
Kendisiyle şaka yapıldığını bildiğini söyleyen Kağan, "Zaten Ekrem Okumuş'un benimle şaka yaptığını biliyordum. Yazdıklarının hiçbiri zaten olamazdı. Bu olaylar yaşanılanların dışında farklı bir boyutta olsaydı, zaten benim vereceğim tepki de farklı olurdu. Bir futbolcunun başka bir futbolcuyu kulübüne transfer ettirmesi zaten mantık dışı. İnsanlar böyle bir şeye nasıl inanıyorlar anlamıyorum. Fenerbahçe'nin Başkanı var ve en önemlisi bir teknik direktörü var. Böyle şeylere onlar karar verir yani Emre abi ile olacak şeyler değil bunlar" ifadelerini kullandı.

Emre'yle o konuda diyaloğu olmadığını söyleyen Kağan Söylemezgiller, "Emre abiyle maçtan maça ancak birkaç kerede tesadüfen görüşmüşüzdür. Bu konuda bir hatam olmasa da adı geçen herkesten özür diliyorum. Sayın Başkanım Ahmet Gökçek'e bana her konuda destek verdiği için teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler