"Ölmüş anama küfrettirdi! Bedeli ağır olacak"

"Ölmüş anama küfrettirdi! Bedeli ağır olacak"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakkındaki eleştiriler ve son günlerde yaşanan gelişmeler hakkında TRTSpor’a açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un büyük bir camia ve kişilerin üstünde olduğunu belirten Hacıosmanoğlu şunları söyledi.

“Bu kulüpten çok başkanlar, çok oyuncular geldi geçti. Baki olan sadece Trabzonspor’dur. En büyük fedakarlığı yapan taraftardır. Herkes gider, sadece kalan taraftardır. Kimse Trabzonspor’dan daha büyük değildir.”

BIRAKMA NOKTASINA GELDİM
”Zor şartlarda bile bizim 1-2 ay burada dayanabileceğimizi söylüyorlardı. Trabzonspor bitmiş bir kulüptü. Bırakma noktasına geldim, bırakmayı da düşündüm. Bizim hayatımız savaşla geçti. Bunlarla kamçılanıyoruz. Biz şimdi daha fazla kamçılandık. Devrimler sancılı olur. Trabzonspor’un devrime ihtiyacı var.”

HERKES DÜZENE UYMAK ZORUNDA
”Bir takimda, bir kulüpte bir düzen varsa. Herkes bu düzene uymak zorundadır. Bir takımın en önemli mevkisi olan kalesindeki kalecisini takım neden dışlasın? Böyle bir şey olabilir mi? Onur’u satarak transfere kaynak yaratacaklar diyorlar. Kulübe başka türlü gelir sağlayamıyorsanız zaten bırakın."

BENİ NASIL ARKA KOLTUĞA OTURTURSUN DİYEBİLİR Mİ?
”Arabanın kapısını çarpacaksın, Başkan’ın olduğu yerde Sportif Direktör’e el kol yapıp sen kimsin diyeceksin. Bir takımın kaptanı kalkıp sportif direktöre “Beni nasıl arka koltuğa oturtursun” diyebilir mi?”

”ÖLMÜŞ ANAMA KÜFREDİLİYOR”
"Onur taraftara 'sakın beni karşılamayın ha' diyor taraftar karşılıyor ve o taraftar benim ölmüş hacı anama küfrediyor. Benim asıl canımı acıtan bu. Buna sebep olan bunun bedelini ödeyecek. Onur’a özür dilesin konu kapansın diye mesaj yollatıyorum. Onur, 'o kim ki ondan özür dileyeceğim' diyor. Bu kulübün içindeki hiyerarşiye herkes uyacak. Hata yapan da bedelini ödeyecek. Onur için İzmir’e özel uçak yolladım, hala bekliyor. Kalkar gelir özür diler konu kapanır. Bir köprünün altında şarapçının ayağına çarpsam oturur saatlerce ondan özür dilerim ben. Özür dilemek erdemdir.Bu bir savaş İnşallah bu savaşı Trabzonspor kazanır. Onur’un kimden özür dilediği belli değil, o yüzden özrünü kabul etmiyorum. Taraftarı arkana alıp ben buradayım demek doğru değil."

BEN BAŞKAN OLDUĞUM SÜRECE ONUR’U SATMAYACAĞIZ!
"Onur’la niye bağlar kopsun ki sözleşmeli futbolcumuz, ben Başkan olduğum sürece Onur’u satmayacağız. Onur Selçuk gibi gidebilir, ama biz satmayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler