Ömer Türkoğlu da Sözcü18'de...

Ömer Türkoğlu da Sözcü18'de...

Yaptığı çalışmalarla gerek Çankırı gerekse ülke gündeminde önemli bir yeri olan kent tarihçisi - yazar ve de çevirmen Ömer Türkoğlu, 1 Şubat tarihi itibariyle yazılarıyla sozcu18.com'da...

Çankırı'nın yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan kent tarihçisi - yazar ve çevirmen Ömer Türkoğlu, bundan bönye yazılarıyla Sözcü18.com okurlarıyla buluşuyor.

Böylesine önemli bir buluşmayı gerçekleştiren Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki "ÇANKIRI dergisinin ilk sayısını yayımladığım 2007 yılından bu yana kendisini tanıma fırsatı bulduğum sayın Ömer Türkoğlu'nun gerek Çankırı gerekse başta Ankara olmak üzere yurdun çeşiti bölgeleriyle ilgili sahip olduğu yazılı ve de görsel zengin arşiv, onun kalemiyle okuyucuya hiç tadmadığımız yeni bir yemek edasıyla sunuluyor... Böylesine güçlü bir kalemin Sözcü18'e yeni okurlar getirmesinin ötesinde, sahip olduğumuz izleyici kitlemize de çok fazla artılar kazandıracağını düşünüyorum. Kendisine 'hoşgeldiniz' derken, kaleme alacağı yazıların okuyucu bünyesinde 'alışkanlık' yapacağını düşünüyorum" dedi.

Ömer Türkoğlu'nun ilk yazısı 'Nihai çözüm' - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler